To je to što me zanima!

Lijeva noga raskomadana: U parku stao na 'kućni' eksploziv

New York: Unatoč strahovanjima da je eksploziv u Central Parku povezan s terorizmom, policija je objavila kako je vjerojatno riječ o 'eksperimentu ljubitelja kemije'
Vidi originalni članak

Turist je, u nedjelju ujutro šetajući njujorškim Central Parkom, nagazio na eksploziv kućne izrade koji mu je raskomadao nogu.   Connoru Goldenu (18) lijeva noga je 'teško osakaćena' nakon što je nagazio na eksploziv dok se s prijateljima penjao po stijenama u parku. 

Unatoč strahovanjima da je eksploziv povezan s terorizmom, policija je objavila kako je vjerojatno riječ o neovisnom 'eksperimentu ljubitelja kemije' te da su šanse da ga netko aktivira bile vrlo male. 

Na konferenciji za novinare šef njujorške policije John O'Connell kazao je nema dokaza da je riječ o terorizmu te da trenutačno nema aktualnih prijetnji New Yorku. Konastatirao je kako je vjerojatno riječ o djelu 'neobičnog čovjeka koji je povodom 4. srpnja želio eksperimentirati s eksplozivima i vatrometima kućne izrade.

Još nitko nije uhićen, a istraga traje. Vjeruje se da je eksploziv na istom mjestu bio duže od jednog dana, piše Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Old Kresoje 04.07.2016.

    Kako znaju da je kućne izrade. Možda je izrađen u stanu !

  • Boni Osijek 04.07.2016.

    Toliko sam se uznemirio od ovih fotografija da cu morati na bolovanje.Ali ima.i nesto dobro u svemu tome. Imao sam problem s probavom, tvrda stolica....i cim sam procitao ovaj tekst i pogledao slike....usro sam se kao grlica!

  • Halidumjestohalida 04.07.2016.

    Ameri ne zele dati pozornosti ovim obrezanim gadovima iz ISIL_a. Zao mi decka u cvijetu mladosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare