Obavijesti

News

Komentari 12

Lijeva noga raskomadana: U parku stao na 'kućni' eksploziv

Lijeva noga raskomadana: U parku stao na 'kućni' eksploziv
5

New York: Unatoč strahovanjima da je eksploziv u Central Parku povezan s terorizmom, policija je objavila kako je vjerojatno riječ o 'eksperimentu ljubitelja kemije'

VIDEO

Turist je, u nedjelju ujutro šetajući njujorškim Central Parkom, nagazio na eksploziv kućne izrade koji mu je raskomadao nogu.   Connoru Goldenu (18) lijeva noga je 'teško osakaćena' nakon što je nagazio na eksploziv dok se s prijateljima penjao po stijenama u parku. 

Medics treat the foot of a man who was injured after an explosion in Central Park in Manhattan, New York

Unatoč strahovanjima da je eksploziv povezan s terorizmom, policija je objavila kako je vjerojatno riječ o neovisnom 'eksperimentu ljubitelja kemije' te da su šanse da ga netko aktivira bile vrlo male. 

Na konferenciji za novinare šef njujorške policije John O'Connell kazao je nema dokaza da je riječ o terorizmu te da trenutačno nema aktualnih prijetnji New Yorku. Konastatirao je kako je vjerojatno riječ o djelu 'neobičnog čovjeka koji je povodom 4. srpnja želio eksperimentirati s eksplozivima i vatrometima kućne izrade.

Medics stand over a man after an explosion in Central Park, Manhattan, New York

Još nitko nije uhićen, a istraga traje. Vjeruje se da je eksploziv na istom mjestu bio duže od jednog dana, piše Daily Mail. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.