To je to što me zanima!

Linić: I dalje ću biti arogantan jer tako izražavam stavove

Nemam nijedne riječi za ljude koji traktorima blokiraju ceste i koji onemogućavaju normalan život drugim ljudima, rekao je ministar financija Slavko Linić u Varaždinu
Vidi originalni članak

Ako je ponašanje ministara razlog da se izvlače traktori na ceste i da se postavljaju ultimatumi onda će seljaci zaista za to i imati razloga. Ja sam osoba koja ima vrlo jasno izražene stavove i jasno definirana mišljenja. O ljudima koji su toliko bahati da drugima smetaju i zaustavljaju promet nemam dobro mišljenje i ne smeta mi da im to i kažem, komentirao je ministar Slavko Linić izjave mljekara koji su istaknuli da je njegova arogancija jedan od razloga prosvjeda. Dodao je da mu aroganciju spočitavaju i sindikati, ali da razloga za štrajk nemaju. 

- S ministrom Jakovinom ozbiljno razgovaramo o problemima seljaka, ali na ultimatume mogu zaboraviti. To su mogli s bivšom vlasti, ali s ovom ne. Što se mene tiče, ja ću i dalje biti bahat i arogantan, ne zato jer je to moja narav nego zato što uvijek jasno izražavam svoje stavove, a oni nek zbog toga izlaze na ulicu. Time pokazuju što su oni jer ja nemam lijepih riječi za one koji drugima omogućavaju život i rad - jasan je Linić.

Linić je u Varaždin došao na sastanak s predstavnicima Grada i Županije o novom porezu na nekretnine.

Vezano uz porez na nekretnine, objasnio je da su na sastancima već riješene dileme o tome što će pripasti državi, a što jedinicama lokalne samouprave. 

- Ostaju još dogovori s gospodarskim komorama i Udrugom poslodavaca da i njihove sugestije i primjedbe raspravimo te bi tijekom ožujka zakon mogao krenuti na raspravu u Hrvatski sabor - istaknuo je Linić. 

Idi na 24sata

Komentari 408

  • ivka138 19.02.2013.

    gospodine Liniću, doći će nam izbori opet.......dao Bog da nemaš za kruh, dao Bog. Smijat ću ti se od srca, pa makar nemala i ja. Ako u međuvremenu ovom jadnom narodu ne dopi*di sve ovo i digne državu u zrak, kao što su svojevremeno Grci, Francuzi, Španjolci......imaš sreće što smo inertan narod.

  • 19.02.2013.

    Ostat će sve njemu na duši i njegovoj familiji. ☺☺

  • Zlatko TipoTipo 19.02.2013.

    kod nas postoje dva svijeta jedan je život u vladi a drugi je život Naroda....

Komentiraj...
Vidi sve komentare