To je to što me zanima!

Linić: Bit ću na Josipovićevoj listi, ali samo kao nezavisni

U stranke neću više ulaziti. Dovoljno je jedno ružno iskustvo. Bilo je to 25 godina uspješnog rada, a onda vas jedan neodgovorni čovjek izbaci iz stranke, kaže Linić
Vidi originalni članak

Bivši SDP-ov ministar financija Slavko Linić potvrdio je u četvrtak da će biti na listi stranke Ive Josipovića Naprijed Hrvatska-Progresivni savez, ali kao nezavisni zastupnik. 

- U stranke neću više ulaziti. Dovoljno mi je jedno ružno iskustvo sa SDP-om. Bilo je to 25 godina uspješnog rada, a onda vas jedan neodgovorni čovjek izbaci iz stranke. No, blizak mi je program koji nude Josipović i Čačić koji se zalažu za decentralizaciju i za jačanje regija, gradova i općina. Sve je to ono što smo u SDP-u promovirali, a što je Milanović napustio jer je odlučio biti veliki, a to znači sve centralizirati - rekao je Linić.

Josipović zove IDS na razgovor o koaliciji

Ivo Josipović je prije osnivačke skupštine istarske organizacije rekao kako je u četvrtak predsjedniku IDS-a Borisu Miletiću uputio pismo s pozivom da razgovaraju o predizbornoj koaliciji.

- Koalicija s IDS-om je moguća tim prije što te dvije stranke imaju iste temeljne vrijednosti poput regionalizma, multikulturalnosti i višejezičnosti. Naši prijatelji iz IDS-a, s kojima sam uvijek dobro surađivao, će sami procijeniti što im je ovog trenutka povoljnije - poručio je Ivo Josipović.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • jozabroz 28.08.2015.

    linicu,,ma ne brini, koliko cujem vlada panika u rijeckom sdp-u jer su se povecale mogucnosti da "garnitura" padne s vlasti nakon puno godina,, sto znaci da bi poslije pada s vlasti tamo moglo biti puno onih koji morali na sudu puno toga objasnjavat))) no ne na sudu kojikoristi lazne pecate,ne nekom novom sudu,,a uz sve ima puno kojekakvih prijava protiv rijeckih "videnijih" ljudi koje cekaju..)))

  • žofanija 28.08.2015.

    Ja mislim da bi trebao biti na cvitanovoj listi.

  • Car Mrgud Vazdacenzurirani 28.08.2015.

    Još jedan razlog više da tom listom obrišemo rit...

Komentiraj...
Vidi sve komentare