To je to što me zanima!

Linić: Nećemo ukinuti poreznu olakšicu na prvu nekretninu

Vlada jasno poručuje da za vraćanje dugova neće dizati poreze, dugove ćemo vraćati privatizacijom i prodajom određenih nekretnina, rekao je ministar Linić
Vidi originalni članak

Novi krediti nam ne trebaju i još uvijek se možemo zaduživati do 6 posto. Vlada jasno poručuje da za vraćanje dugova neće dizati poreze, dugove ćemo vraćati privatizacijom i prodajom određenih nekretnina. Treba smanjiti visoke dugove kojih je oko 190 milijardi, rekao je u nedjelju u Dnevniku HRT-a ministar financija Slavko Linić koji je završio posjet Washingtonu gdje je sudjelovao na redovitom godišnjem zasjedanju Svjetske banke i Međunarodnog monetarnog fonda. 

Linić se osvrnuo i na ukidanje poreznih olakšica za prvu nekretninu. Kaže kako u koaliciji nema suglasnosti oko toga te da su od toga odustali. 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • gazimar 15.10.2013.

    Oko smanjenja plaće vladinim i saborskim dužnosnicima opet nema suglasnost koalicije pa s toga ništa.

  • NenadMagašić 14.10.2013.

    A gdje vam je taj plan 21 kojim ste se hvalili prije izbora???????Ogulite narod što više dok se vi kupate u parama i ništa ne radite!!!!!Sram vas bilo! Frendovima opraštaš dugove a male guliš do kože i praviš se pametan! Zlo mi je od tebe i SDP-A!!!!!!!!!!!!!!

  • presvijetli 14.10.2013.

    Dakle mladi nikad neće steći prvu nekretninu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare