To je to što me zanima!

Linić zaprijetio sindikalistu? 'Pazi se, ja sam opasan čovjek'

Iz Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika poslali su priopćenje u kojem tvrde kako je ministar prijetio predsjedniku Carinskog sindikata Hrvatske
Vidi originalni članak

Iz Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika izvijestili su kako je u utorak u Ministarstvu rada i mirovinskog sustava održan sastanak predstavnika Vlade i sindikata javnih i državnih službi na temu 'uspostava socijalnog dijaloga'. 

U Vladinoj delegaciji bili su Mirando Mrsić, Milanka Opačić, Slavko Linić, Željko Jovanović i Arsen Bauk te zamjenici ministara Višnja Tafra i Berislav Šipuš.

Sudionici sastanka usuglasili su se da će nastaviti razgovore o svim pitanjima koja su zajednička zaposlenima u državnim i javnim službama, a održavat će se i redovni sastanci sa sindikatima. 

- Ohrabrujuću atmosferu sastanka narušio je incident ministra financija Slavka Linića koji je, na kraju sastanka u prolazu zaprijetio predsjedniku Carinskog sindikata Hrvatske Rinu Štoriću riječima: 'Čuvaj me se. Ja sam opasan čovjek' - istaknuli su u sindikatu. 

Idi na 24sata

Komentari 156

  • Rijecanka26 22.05.2013.

    a ja bi porucila g linicu da je dovoljno da se stranim medijima susjednih drzava dojavi kakva ekoloska bomba prijeti iz dina petrokemije,za ciji sadasnje stanje su krivi on i njegov prijatelj jezic,pa nece biti problema na carini jer nece imati koga pustati preko granice

  • bozidar vesic 22.05.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • čelava pjevačica 22.05.2013.

    tko se boji laksativa ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare