To je to što me zanima!

Lista laburista za Bruxelles: Šest žena i šest muškaraca

Nositelj liste Nikola Vuljanić istaknuo je kako će Hrvatski laburisti zastupati interese građana koji zbog lopovluka u posljednjih 20 godina nisu dobro prošli
Vidi originalni članak

Hrvatski laburisti predstavili su listu kandidata za izbore za Europski parlament. Na listi Laburista šest je žena i šest muškaraca. 

Predsjednik Laburista Dragutin Lesar istaknuo je da očekuje dobar rezultat i da će Laburisti imati članove u Europskom parlamentu. Građane je pozvao da izađu na izbore i da iskoriste puno biračko pravo, odnosno da glasuju i za listu i za kandidata. 

Nositelj liste Nikola Vuljanić istaknuo je kako Laburisti neće zastupati apstraktne hrvatske interese već interese građana koji zbog lopovluka u posljednjih 20 godina nisu dobro prošli. 

Lista Hrvatskih laburista za izbore za Europski parlament: 

1. Nikola Vuljanić 

2. Marita Brčić 

3. Stipe Drmić 

4. Dina Domijan 

5. Damir Hršak

6. Drago Čulina 

7. Đulijano Grum 

8. Silvija Dološić 

9. William Negri 

10. Zdenka Brebrić 

11. Marija Schubert 

12. Aljana Kovačić

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 18.03.2013.

    Ja sam isto za ravnopravnost spolovila.

  • scherif 17.03.2013.

    Sigurno neću glasati za stranke već za pametne i načitane kandidate. Samo bojim se da će nas u EU parlamentu, koliko vidim za sada, zastupati 80 posto Dalmatinaca, što nije ni lijepo niti ima smisla.

  • rezucka 17.03.2013.

    Svaka vam čast na listi su vam žene na svakom drugom mjestu,a ne kak ostale stranke popune kvotu sa ženama ali žene na zadnjim redovima tek toliko da ispune formu od 40% žena....tako se to radi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare