To je to što me zanima!

Livia (80) u samo 45 minuta postaje seksi baka Glam-Ma

Livia živi u splitskom staračkom domu, a njezina unuka Tea Flego (32), Splićanka s pulskom adresom, često je posjećuje i pritom šminka. Postala je prava zvijezda
Vidi originalni članak

Volim biti glamurozna i ponosna sam na svoju unuku Teu, zbog koje sam postala najpoznatija beauty nona na svijetu, kazala je Livia Mulac (80), kojoj je umjetničko ime Glam-Ma.

POGLEDAJTE VIDEO: Nevjerojatna transformacija bake Livie

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Livia živi u splitskom staračkom domu, a njezina unuka Tea Flego (32), Splićanka s pulskom adresom, često je posjećuje i pritom šminka. - Šminkam svoju nonu godinama, a prvi video koji sam snimila s njom je postao megapopularan na društvenim mrežama. Do sada je moja prelijepa baka, poznatija kao Glam-Ma, objavljena u osam modnih časopisa i portala diljem svijeta. Ona je divna žena, puna optimizma i voli se šaliti. Obožava šminkanje i uređivanje, pa čim dođem u Split, odmah se bacim na posao i našminkam je. Treba mi oko 40 minuta za to - kazala je Tea, koja u Puli ima svoj make up studio. Tim se poslom počela baviti prije osam godina.

- Svaka žena je predivna, a s malo mašte može se izvući ono najljepše na licu. Najvažnije mi je kad mi klijentica izađe sa širokim osmijehom na licu i kad kaže sebi da je predivna - kaže Tea.

Baka Livia obožava biti uređena, a kaže, kad je Tea našminka i uredi, svi joj se u staračkom domu dive.

- Moja Tea je odmalena čačkala po šminkama i danas sam doživjela da me baš ona uređuje i šalje moje snimke u svijet. Osjećam se kao filmska zvijezda, a posebno volim kad mi stavi one glamurozne trepavice. Nekad su mi oči malo teške, ali ih ipak obožavam - kaže Glam-Ma.     

Idi na 24sata

Komentari 79

  • lorenika 08.05.2016.

    jel to samo meni ruzno ili kaj ?

  • Oblivion 07.05.2016.

    Ziher ju je pomladila 30 god. Na lijevoj slici prosječna 90-išnjakinja, a desnoj slici "očuvana" 75-išnjakinja

  • Jure Franceti 07.05.2016.

    ne bi grom u nju puko

Komentiraj...
Vidi sve komentare