To je to što me zanima!

Ljubav u doba korone: Nemaju gdje pa se nalaze - na granici!

Granice i zabrane? Nije to ništa što ljubav ne može prijeći. Tako se jedan par čak i u ova 'izolirana' vremena nalazi i to, ni manje ni više nego na zatvorenoj njemačko-danskoj granici...
Vidi originalni članak

Jedan je stariji par postao poznat za vrijeme pandemije korona virusa nakon što su našli način kako premostiti karantenu, ali da i dalje poštuju pravila i upute struke.

Naime, Inga Rasmussen (85) je iz Danske, a Karsten Tüchsen (89) je iz Njemačke, no svakoga se dana nalaze na romantičnim sastancima u blizini Aventofta. Sjede jedno nasuprot drugom, ali na dovoljnom razmaku, svaki sa svoje strane rampe.

DOBAR NAČIN 4 koraka da ojačate strpljenje u izolaciji i izbjegnete zamjeranje

Njemačko-danska granica je zatvorena prije dva tjedna upravo zbog izbijanja pandemije. U Njemačkoj je više od 63.000 osoba zaraženo, dok ih je u Danskoj 2.500. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U nekim je državama, potpisnicama Schengenskog sporazuma, ovo prvi put u 25 godina da su se granice među državama opet 'pojavile'.

BAŠ ONO ŠTO VAM TREBA Pandemija bi nas mogla naučiti da je važno biti - zadovoljan

- Tužno je, ali ne možemo to promijeniti - rekla je gospođa Rasmussen za tamošnji Deutsche Welle.

I ona i njen prijatelj gospodin Tüchsen postali su poznati u svojim krajevima nakon što ih je na 'spoju' vidio gradonačelnik gradića Tondera dok je bio u vožnji biciklom.

Par se upoznao prije dvije godine, a posljednju je godinu gotovo svaki dan proveo zajedno. Gospođa Rasmussen dođe automobilom do granice iz svoga grada Gallehusa, a gospodin Tüchsen motorom iz svog Süderlüguma. On ponekad i popije koju rakijicu na sastanku, dok se gospođa damski drži samo kave.

HRABRE DJEVOJKE I Downice Tereza i Tonia vam poručuju: 'Ostanite svi doma'

- Ipak ja moram voziti auto - rekla je za danske novine Der Nordschleswiger.

Prije ove pandemije dansko-njemački par je i putovao skupa, a nakon što prođu ova tmurna vremena planiraju to opet napraviti.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • RoyBean 01.04.2020.

    pa mogu se gledati i preko smartphona.

  • menart 01.04.2020.

    Meni predivno. Pa šta ako nisu mladi. Svako ima pravo voljeti a ovi što to bih branili ja bi rekao da ušute. Balkanci i kažu nismo na balkanu... 🤣🤣🤣🤣🤣 yeah right!

  • nori 🖖 01.04.2020.

    Kako će se razmnožavati ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare