To je to što me zanima!

Ljubo Ćesić Rojs: Mogli bismo doživjeti sudbinu Purde u BiH

General Rojs je rekao kako bi 'mogli doživjeti Purdinu sudbinu'. Zaključio je kako se očito nastavlja suditi hrvatskoj pošto su preminuli Franjo Tuđman i obrane Šušak
Vidi originalni članak

Nakon presuda hrvatskim generalima u Haagu aktualizirala su se nagađanja kako će se pred pravosudnim institucijama u BiH podići optužnice protiv nekoliko časnika Hrvatske vojske te Hrvatskog vijeća obrane. Večernji list prenosi kako su ti časnici sudjelovali u više operacija u zapadnoj Bosni u ljeto 1995. godine, prije zaustavljanja rata u BiH te potpisivanja Daytonskog sporazuma. Prema prijavama Republike Srpske Tužiteljstvu BiH, u tim operacijama je počinjeno više zločina nad srpskim civilima. 

General Ljubo Ćesić Rojs je rekao kako bi 'mogli doživjeti Purdinu sudbinu'. Zaključio je kako se očito nastavlja suditi hrvatskoj pošto su preminuli predsjednik Franjo Tuđman i ministar obrane Gojko Šušak. Naglasio je kako nas neki žele natjerati da odgovaramo za to što je Hrvatska stvorena.

>>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Diba 25.04.2011.

    za Darijolu, Rojs nikad nije uzeo pušku i branio domovinu puškom, od oružja je imao samo pištolj i volan u rukama, dok nije postao general a tad je dbio i veće ovlasti, ratovao čašama i građevinskim mašinama HVa što su kasnije završile u privatnim rukama.

  • ultraljubicasta torta 24.04.2011.

    Nadjite mi JEDAN komentar koji ide u prilog ovoj budali! Samo jedan! Otvaramo li mi to oči? Napokon.

  • Superteška 24.04.2011.

    Ne, nitko ne treba odgovarati zašto je stvorena Hrvatska. Ali ti i tebi slični odgovarat će te na pitanja od kuda vam milijuni eura?

Komentiraj...
Vidi sve komentare