To je to što me zanima!

Ljubomir Čučić vidio svoje kćeri nakon godinu i pol

Bivši veleposlanik na blogu je emotivno opisao susret sa Larom i Sarom. Tri puta je otimao kćeri i skrivao ih od njihove majke koju je zlostavljao
Vidi originalni članak

Bio sam silno napet uoči toga ponovnog susreta. Izrasle su. Svaka gotovo za glavu - opisao je bivši hrvatski veleposlanik u Belgiji susret s kćerima.
Ljubomir Čučić nije vidio Laru i Sarah godinu i pol dana. Županijski sud u Sisku raspisao je za njim tjeralicu nakon što se nije javio na izdržavanje kazne. Osudili su ga na godinu dana zatvora zbog zlostavljanja Magali Boers, bivše supruge i majke djevojčica.
Čučić se u Francuskoj bori za skrbništvo. Na svojem je blogu opširno opisao susret s kćerima u subotu, 6. prosinca.
- Već na dolasku moje princeze snimile su dvije velike torbe prepune darova, ponajviše drangulija iz njihova hrvatskog doma - kazao je na blogu Čučić. Od Sare je dobio origami brodić na kojem je napisala “tata, volim te”, a Lara je na očevu sliku nalijepila gumbiće, cvijeće i srca. Ljubomir Čučić tvrdi da su mu djevojčice rekle kako nisu željele otići s majkom u Luxemburg jer imaju mali stan te su ga pitale je li Nataša, njegova nova supruga, a ujedno i odvjetnica, s njim.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare