To je to što me zanima!

Ljubomira Čučića Interpol je izručio hrvatskoj policiji

Bivši veleposlanik u Belgiji stigao je avionom iz Frankfurta. U zagrebačkoj zračnoj luci preuzela ga je hrvatska policija. Čeka ga godina zatvora
Vidi originalni članak

Ljubomira Čučića Interpol je izručio Hrvatskoj. Bivši veleposlanik u Belgiji stigao je avionom iz Frankfurta u zagrebačku zračnu luku. Preuzela ga je hrvatska policija. Čučića u Hrvatskoj očekuje zatvorska kazna od godine dana zbog nasilja nad bivšom ženom Magali Boers. Čučić i njegova supruga i odvjetnica Nataša Čučić tražili su odgodu kazne jer je bivši veleposlanik krenuo u potragu za kćerima koje je majka odvela u Francusku. Zahtjev su mu odbili. Nakon toga je otišao iz Hrvatske i u pismu javnosti izjavio kako je proces protiv njega politički motiviran, piše Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • tombba 22.01.2010.

    e majstore dolijao si ....sad ćeš djeliti ćeliju sa pravim psihopatama

  • brangelina 22.01.2010.

    ajd hvala Bogu!!!!!!!!!!!!

  • poppy 22.01.2010.

    Iskrena-da ti nisi još jedna od njegovih priležnica??? Mislim, tip je psihopata i oznati obiteljski nasilnik koji vuče za nos cjelokupno sudstvo i policiju već nekoliko godina. Želi sebe prikazati kao žrtvu. Tip je prebio bivšu ženu na mrtvo ime i to nekoliko puta!!!! Helllloooo Iskrena-da si to bila ti da li bi ga i onda štitila i davala mu za pravo da vidi djecu ili bi se pokupila i odselila u drugu zemlju gdje pravni sistem funkcionira????? Dječja pravobraniteljica treba dobro odvagnuti da li uopće postoji mogućnost da i curice jednog dana budu kažnjene na ovakav način jer ne slušaju "taticu" kao i mama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare