To je to što me zanima!

Bijesni je otac izbo kćerina dečka jer nije htio da se viđaju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Živ sam, ne brinite, na nečiju žalost. Samo ljubav, napisao je Denis Osmančević na fotografiji koju je nakon napada objavio na društvenoj mreži. U srijedu navečer izbo ga je otac njegove djevojke
Vidi originalni članak

Dođi sa mnom, idemo prošetati, kazao je Denisu Osmančeviću (33) iz Zaprešića u srijedu oko 21 sat Ante, otac njegove djevojke.

Zatekao ga je kako s prijateljem sjedi za stolom na terasi kafića Trinity u Ulici Baltazara Adama Krčelića u Zaprešiću.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne idem nikamo. Reci mi ovdje što imaš - navodno mu je odgovorio Denis. Tad je Ante bez riječi izvadio nož i nasrnuo na Denisa. Porezao ga je po stražnjem dijelu glave blizu vrata, pokušao ga je ubosti u trbuh, ali nije uspio pa mu je zario nož u desnu nogu u visini bedra.

- Iz kafića su nosili krpe kako bi mu pokušali zaustaviti krvarenje do dolaska Hitne. Hvala Bogu, Hitna je došla stvarno brzo, za samo dvije-tri minute - kazao je mladić koji se u kobnom trenutku zatekao u kafiću.

Nakon ubadanja Ante je izašao iz kafića na stražnji izlaz mirno kako je i ušao. Krvavi nož ponio je sa sobom. Očevici su napadača opisali kao ćelavoga krupnijeg muškarca u dobi od oko 50 godina.

Iz zagrebačke policije nisu željeli iznositi nikakve detalje slučaja dok je kriminalistička obrada u tijeku, pa tako ni otkrivati identitet napadača. U zgradi u kojoj se nalazi kafić živi ministar unutarnjih poslova Davor Božinović. U kafić Trinity zna dolaziti na kavu.

Kako neslužbeno doznajemo, motiv za napad nožem je činjenica da Ante ne odobrava izabranika svoje kćeri te se ne može pomiriti s tim da oni žive zajedno otprilike od početka ove godine. Sve je, pričaju nam upućeni, počelo oko Velike Gospe. Tad je netko javio Antonelinu bratu Leonardu da je ona u vezi s Denisom.

Njihovu ljubav Antonela je krila od svih članova obitelji, kako od oca, tako i od majke i brata. To joj je, kažu, polazilo za rukom jer njezina majka radi u Švicarskoj, brat u Njemačkoj, a otac zbog posla često mijenja mjesto boravka. Antonela i Denis živjeli su vrata do vrata tri godine. Bili su prvi susjedi. Tako se vjerojatno ljubav i javila.

Vezu su počeli još prije godinu i pol, dok je Denis bio u braku. Od svih su skrivali da su zajedno. U siječnju ove godine Denis se rastao od supruge, s kojom ima dvoje djece, u dobi od dvije i tri godine, te unajmio ljubavno gnijezdo u Zaprešiću za sebe i Antonelu.

Njegovi prijatelji uvjeravaju nas da se, možda i prvi put u životu, istinski zaljubio.

- Pronašao je posao i rekao da se želi promijeniti i postati čovjek kakvog ona želi - pričaju njegovi prijatelji. Naime, Denis je, tvrde, želio okrenuti novu stranicu i ispraviti grijehe iz prošlosti. Među tim “grijesima iz prošlosti” je kazna zatvora od godinu i pol dana na koju je pravomoćno osuđen. Na izdržavanje kazne trebao bi se javiti za dva-tri mjeseca.

Na Općinskom sudu u Novom Zagrebu još su u tijeku dva kaznena postupka protiv njega, jedan zbog prijevare te drugi zbog povrede dužnosti u slučaju gubitka, prezaduženosti ili nesposobnosti za plaćanje prema Zakonu o trgovačkim društvima. Otkad je Antonelina obitelj doznala za njihovu vezu, njoj su zabranili da mu se javlja ili ga viđa.

- Deset dana se nisu vidjeli. Nisu joj dali da mu se javi, da ga nazove ili mu pošalje poruku. Pričao mi je i da su ga tražili, kružili automobilom oko njegove zgrade te ga pokušavali namamiti da se nađu. Zašto, možete samo nagađati - ispričao nam je Denisov blizak prijatelj. Kaže da se Denis još nalazi u bolnici Sv. Duh u Zagrebu, gdje se za njegovu sigurnost brine policija.

Antonela nam je, međutim, rekla da je Denis patološki lažljivac, koji ju je maltretirao godinu dana. 

- Dolazio mi je na vrata, slao poruke. Nisam ga vidjela mjesec dana - rekla je Antonela.

Idi na 24sata

Komentari 207

  • tina32zap 22.09.2018.

    Denis laze cim zine.seljak

  • tina32zap 22.09.2018.

    Ima zenu,curu... a meni salje por na fb i hoce da se nadjemo.bas ljakse pravi

  • mikizap 22.09.2018.

    Denis zapresicki dilercic koji valja decu

Komentiraj...
Vidi sve komentare