To je to što me zanima!

Ljubomorni Zagorac koji je pucao i pokušao ubiti prijatelja osuđen je na 2,5 godine zatvora

Krunoslav Ožvatić osuđen je 2016. za pucnjavu u Đurmancu, no Vrhovni sud vratio je predmet na ponovno suđenje. U srijedu je nepravomoćno proglašen krivim i osuđen i za pokušaj ubojstva
Vidi originalni članak

Krunoslav Ožvatić nepravomoćno je osuđen jer je 16. rujna 2014. pucajući iz automatske puške u Đurmancu pokušao ubiti Dinu Turšinskog. Tijekom pucnjave u susjednom lokalu snimao se gastrošou Jezikova juha

Krunoslav Ožvatić i njegov prijatelj Turšinski, pjevač u bandu, dijelili su fatalnu konobaricu Kseniju K., koja je i te večeri bila za šankom. Naime, nakon incidenta Turšinski je rekao kako je s Ksenijom bio u otvorenoj vezi oko godinu dana, te su se razišli mjesec dana prije incidenta. Krunoslav se zaljubio u nju, no Ksenija se nije htjela vezati, a on je mislio da ga vara sa sad već bivšim najboljim prijateljem pjevačem.

MISLIO DA GA ŽENA VARA Ljubomorni Zagorac osuđen na zatvor zbog pokušaja ubojstva

- Bili smo jako dobri, zbog Ksenije je puklo prijateljstvo – rekao je tada glazbenik koji se našao na nišanu prijatelja.

Ožvatića su, naime, teretili da je, kad je naoružan upao u "Cezar", primorao Turšinskog da izađe iz lokala. Kad su došli do vatrogasnog doma Ožvatić mu je uperio oružje u prsa i rekao " biraj hoće li ti grob biti tu, ili negdje drugdje". Turšinski ga je pokušao smiriti, da bi u jednom trenutku uspio pobjeći. Ožvatić je tada, tvrdi tužiteljstvo, potrčao za njim i ispalio tri- četiri hica koja su završila tri metra od Turšinskog nakon čega se udaljio. 

U trenutku pucnjave u susjednom lokalu snimao se gastrošou Jezikova juha, a vlasnik tog lokala razoružao je Ožvatića, objavio je svojedobno Večernji list.

Ožvatić  je u studenome 2016. na Županijskom sudu u Zagrebu bio nepravomoćno oslobođen optužbe da je 16. rujna 2014. u 20.30 sati pokušao ubiti Dinu Turšinskog, no dobio je godinu dana zatvora jer je u ugostiteljski objekt "Cezar" u Đurmancu, dok su u njemu bili gosti, ispalio hitac. No Vrhovni sud je predmet vratio na ponovno suđenje te je u srijedu nepravomoćno proglašen krivim i osuđen i za pokušaj ubojstva. Dobio je dvije godine zatvora. Tome je pridodana i prijašnja godina dana te je osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od dvije i pol godine. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • BROKRO 14.01.2021.

    jeli mu Otac Stric neki branitelj ili HDZ -ovac pa je samo tako malo dobio ,na kraju zbog dobrog vladanja bit ce samo uvijetna!

  • Joza Prezaduzeni 14.01.2021.

    Sve je to od loseg vina...i nedostatka dobrih sankerica.Veli mi deda da su tam vecina rodjena sa 0.5%

  • @auslender 14.01.2021.

    Draga moja konobarice stavi nešto u tješašceee

Komentiraj...
Vidi sve komentare