To je to što me zanima!

Ljudi pored njega bježali, on smireno šetao s pivom u ruci...

Nakon trećeg napada u posljednja tri mjeseca mnogi Britanci žive u strahu. Jedan je mladić pak svojim činom pokazao da se ne boji terorizma, a mediji su ga odmah proglasili simbolom nade
Vidi originalni članak

U stravičnom napadu u Londonu u kojem su tri napadača ubila sedmero, a ranila 48 ljudi, Britanci su pronašli svijetlu točku. Muškarca koji se šeta s pivom u ruci dok se iza njega događa pokolj britanski su mediji prozvali simbolom nade.

Britanci oplakuju žrtve, u mislima su s onima koji se oporavljaju u bolnicama. Mnogi žive u strahu jer je ovo već treći napad u posljednja tri mjeseca u Velikoj Britaniji. Mladić je, piše Mirror, pokazao da se neće plašiti pred teroristima i mijenjati svoj život radi njih.

Iako su britanski mediji njegov smiren hod predstavili kao poznatu britansku staloženost, tviteraši su slavili njegovu odanost pivu.

Da je pivo ostalo iza to bi značilo da su teroristi pobijedili, jedan je od komentara.


 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Karlo Butić Butigol 06.06.2017.

    Hrvatska je predzide krscanstva i izgleda da cemo opet mi hrvati morat opet branit Europu od Islamskog okupatora!

  • Stanga Železni 05.06.2017.

    Iako su britanski mediji njegov smiren hod predstavili kao poznatu britansku staloženost koja glupost ekipa je protčala kraj njega i on je okrenul glavu snimak gotov zakaj jer je lik kaj je snimal počel bežat a vjerovatno i ovaj kaj je pil pivu skup z njim aj bok

  • IndodaM 04.06.2017.

    Čovjek je u svom filmu, ništa čudno!:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare