To je to što me zanima!

Ljudski je saslušati: Fotelja Radmanu sigurna još tri tjedna

Minimum političke, pa ako hoćete i ljudske korektnosti bio bi da se sasluša i druga strana, rekao je Lučin o zahtjevu Odbora koji je predložio Radmanovo razrješenje
Vidi originalni članak

Glavni ravnatelj HRT-a Goran Radman može predahnuti na sljedeća tri tjedna. Naime, Nadzorni odbor HRT-a prošle je srijede na hitnoj sjednici saborskom Odboru za informatizaciju i medije predložio Radmanovo razrješenje. Odbor se u četvrtak sastao i ravnatelju HRT-a dao rok od tri tjedna da se očituje o zahtjevu Nadzornog odbora.

- Minimum političke, pa ako hoćete i ljudske korektnosti bio bi da se sasluša i druga strana - rekao je Šime Lučin (SDP). HDZ-ovi zastupnici napustili su sjednicu prije glasovanja, a Laburist Branko Vukšić bio je protiv odluke da se Radmanu daju tri tjedna za očitovanje.

Nadzorni odbor HRT-a je razrješenje tražio jer je Radman, kako navode, više puta bio u sukobu interesa, miješao se u programski sadržaj i 'seksistički napao kolegicu Nelu Gudelj' na posljednjoj sjednici kada je novinare nazvao 'zlom koje poziva na linč i upad u stanove zaposlenika na HRT-u'.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • emma123 12.07.2013.

    Fotelja Radmanu sigurna još tri tjedna - proći će i to...

  • maxinga 11.07.2013.

    Kako da SDP makne Radmana kada je njihov???

  • MAX 2010 11.07.2013.

    Predvidivi je razvoj-ako R neda ostavku, zavlačiti će sdp do godišnjih još par dana a do jeseni -nove teme , novi seks skandali,gđa "direktorica" natrag u akciju i napokon će im svima HRT biti dužan doživotne apanaže tj bljutavo.........

Komentiraj...
Vidi sve komentare