Ljudski je saslušati: Fotelja Radmanu sigurna još tri tjedna | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 14

Ljudski je saslušati: Fotelja Radmanu sigurna još tri tjedna

Ljudski je saslušati: Fotelja Radmanu sigurna još tri tjedna
1

Minimum političke, pa ako hoćete i ljudske korektnosti bio bi da se sasluša i druga strana, rekao je Lučin o zahtjevu Odbora koji je predložio Radmanovo razrješenje

VIDEO

Glavni ravnatelj HRT-a Goran Radman može predahnuti na sljedeća tri tjedna. Naime, Nadzorni odbor HRT-a prošle je srijede na hitnoj sjednici saborskom Odboru za informatizaciju i medije predložio Radmanovo razrješenje. Odbor se u četvrtak sastao i ravnatelju HRT-a dao rok od tri tjedna da se očituje o zahtjevu Nadzornog odbora.

- Minimum političke, pa ako hoćete i ljudske korektnosti bio bi da se sasluša i druga strana - rekao je Šime Lučin (SDP). HDZ-ovi zastupnici napustili su sjednicu prije glasovanja, a Laburist Branko Vukšić bio je protiv odluke da se Radmanu daju tri tjedna za očitovanje.

Nadzorni odbor HRT-a je razrješenje tražio jer je Radman, kako navode, više puta bio u sukobu interesa, miješao se u programski sadržaj i 'seksistički napao kolegicu Nelu Gudelj' na posljednjoj sjednici kada je novinare nazvao 'zlom koje poziva na linč i upad u stanove zaposlenika na HRT-u'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 14

VIDEO