To je to što me zanima!

Ljuti bik ga skalpirao na koridi pred očima stotina gledatelja!

Odvezli su ga u bolnicu gdje su liječnici, nakon pregleda, utvrdili da je još dobro i prošao jer na mozgu nema nikakvih oštećenja. Nakon pružene prve pomoći, prebacili su ga u Sevillu. Zaradio je 40 šavova
Vidi originalni članak

Španjolski matador Juan Jose Padilla (45) teško je stradao kada ga je napao razjareni bik. Životinja ga je tijekom koride doslovce skalpirala skinuvši mu dio kože s glave pred očima stotina gledatelja u Arevalu na sjeveru Španjolske. 

Odvezli su ga u bolnicu gdje su liječnici, nakon pregleda, utvrdili da je još dobro i prošao jer na mozgu nema nikakvih oštećenja. Nakon pružene prve pomoći, prebacili su ga u Sevillu gdje mu slijedi oporavak pod nadzorom liječnika. 

Juan na glavi sada ima čak 40 šavova, a kaže da je nakon nesreće mislio samo želio pronaći telefon kako bi nazvao svoju suprugu. 

- Dobro sam. U Sevilli sam i čekam dr. Garciu-Perlu koji će se brinuti za mene. Hvala svima koji su mi pomogli, napisao je na Facebooku.

Padilli ovo nije prva nesreća s bikovima jer je tijekom koride u Zaragozi 2011. godine izgubio oko, a deset godina ranije bik mu je ozlijedio vrat, piše Daily Mail.

Članovi njegovog tima ovih dana nose majice s natpisom "Patnja je dio slave".  
 

Idi na 24sata

Komentari 95

  • Pilotprojekt:Kažinepropagandi 16.07.2018.

    "Patnja je dio slave". Dobro bi se uklopili u Hrvatsku politiku, s ovim parolama.

  • saitek1970 13.07.2018.

    ko ke tu veći bik, neznam

  • 12.07.2018.

    Članak star 5 godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare