To je to što me zanima!

Lolo ni mrtav nema mira: Bistu su mu opet išarali i nacrtali 'U'

Uznemireni građani sve su prijavili policiji koja istražuje već drugi slučaj uništavanja kipa u manje od mjesec dana od postavljanja. Komunalni redari će se pobrinuti za čišćenje...
Vidi originalni članak

Nepoznati vandal oskvrnuo je jutros bistu Ive Lole Ribara na zagrebačkom Prilazu baruna Filipovića. Preko lica mu je bijelim sprejem ispisao slovo iks, a na natpis ‘Narodni heroj’ ustaško slovo U s križem. Uznemireni građani sve su prijavili policiji koja istražuje već drugi slučaj uništavanja kipa u manje od mjesec dana od postavljanja.

Pozvali su komunalne redare koji će se pobrinuti za njegovo čišćenje. Istraga još uvijek traje i za slučaj kad su vandali plavim sprejem pošpricali bistu i uz nju ispisali slovo ‘U’. Udruge antifašista osudile su čin, a građani pozvali na postavljanje kamere koja bi odvratila nove ‘grafitere’.

Idi na 24sata

Komentari 208

  • Brontosaur 06.01.2019.

    Pa nećemo valjda sada platiti još i kamere koje će danonoćno pratiti tko to tamo črčka po spomeniku? Mada jesam za sva mišljenja, nije red šarati ni spomenike a niti kuće i nove fasade grafitima "naročito neukusnima"!

  • hipron 25.10.2017.

    Postavite kamere , prestupnika kazniti za SVE Išarane biste u Hrvatskoj ,,,mislim da bi 100 tinjak tisuća kuna kazne bilo sasvim u redu.

  • conte 25.10.2017.

    slovo U je našarao isti onaj koji je dan ranije donio cvijeće. pa moraju 'antifašisti' opravdati postojanje, zar ne..?

Komentiraj...
Vidi sve komentare