To je to što me zanima!

Lopovi 'upali' u kuću i ženi (79) strgnuli dva lančića s vrata

Sesvetski Kraljevac: U potrazi za drugim vrijednostima ispremetali su stvari po kući i ukrali jedan privjesak. Izašli su kroz vrata s plijenom vrijednim oko 2000 kuna
Vidi originalni članak

Dvojica muškaraca upala su noćas oko 4.20 sati kroz niski prozor u obiteljsku kuću u Sesvetskom Kraljevcu. U kući je spavala Zorka P. (79) koju su probudili i tražili od nje da im da sve što ima. Nakon što im je rekla da im nema ništa za dati, lopovi su joj strgnuli dva lančića s vrata. U potrazi za drugim vrijednostima ispremetali su stvari po kući i ukrali jedan privjesak.  Izašli su kroz vrata s plijenom vrijednim oko 2000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mare mare mare 27.05.2012.

    Sesvetski Kraljevac nije prije bio opasan :/ ne mogu vjerovati,svako malo neka pljačka,ne znam šta misle ti idioti,tko tamo živi.Šta ne idu pljačkat po Pantovčaku,Gračanima i tako to tamo možda i nađu nešto pametno,nisam čula da ima političara po Istočnom dijelu Zg... U svakom slučaju skupljate boce,nek vam žene idu čistit,vi muški na bauštelu,konobarit itd. toga uvijek ima ne kradite ljudima uspomene to nam je jedino ostalo!!!!!!!!!!!!!!

  • BerryDarling 26.05.2012.

    Ajjmmmooo Hrvatskaaaaa, šta sad se svi isčuđavaju, sami smo htijeli Američki Neo-Kapitalizam i sad smo ga dobili sada šutite i uživajte u njemu, evo vam šugave demokracije. Hrvati su odavno spremni za novu diktaturu jer ovo šta zovu demokracijom je čista demagogija, pljačka i fašistički ustroj . . . bit će ovoga sve više i više . .

  • timica2 26.05.2012.

    To nisu niti lopovi,već jadni kokošari.Bijednici koji skidaju lančić sa vrata starice.!

Komentiraj...
Vidi sve komentare