To je to što me zanima!

Lopte na vodi topit će vam kilograme isto kao u sauni

Kanadska turistička “igračka” tek je 2007. došla u Europu. Može se isprobati samo u Medulinu, a za 10 minuta trčanja i užitka platit ćete 30 kuna...
Vidi originalni članak

Na nautičkom sajmu prvi smo put prije tri mjeseca čitali o Water Ballu. Htjeli smo to i isprobati pa smo spojili ugodno s korisnim, rekao je Toni Uravić (23) iz Pule koji je s prijateljem Vedranom Prhatom (24) uvezao prve “vodene lopte” u Hrvatsku. Turisti ih mogu isprobati jedino na pješčanoj plaži u istarskome Medulinu, a za 10 minuta užitka platit će 30 kuna. U plastičnu loptu ulazi se kroz vodonepropusni zip otvarač, kroz koji se istodobno upuhuje zrak. Od napuhavanja maksimalno se u njoj može ostati 45 minuta. Vezana je konopcem da se ne bi previše udaljila od obale. Nema posebnih pravila osim da istodobno ne može primiti više od dvije osobe. Proizveli su ih prije deset godina u Kanadi, a tek prošle godine stigle su i u Europu.
- Kanađanima je to najpopularnija turistička sprava. Navečer zaljubljene parove puštaju 20-ak metara od obale na 15 minuta - nasmijano je rekao Toni i dodao će se naši turisti za početak morat zadovoljiti nagradnim igrama.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • aranea 26.06.2008.

    o bože oxxo...

  • nytmare 26.06.2008.

    triba u ovome karat...... >>d(-_-)b

  • brainstorm 26.06.2008.

    Ne vjerujem da su u Kanadi nesnosne vrucine kao kod nas pa je upitno koliko su ti baluni prikladni za nase podneblje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare