To je to što me zanima!

Loptica se prebacuje s jednih na druge, a on nema identitet

Svako ministarstvo u čijoj je nadležnosti ovaj slučaj pravda se optužujući drugo ministarstvo, pa potom to drugo ministarstvo prebacuje odgovornost na treće
Vidi originalni članak

Nismo mi, oni su. Mi smo poduzeli sve, ali dok oni tamo ne odrade svoje, ne možemo ništa. I tako u krug. Ovako zvuče obrazloženja svih institucija koje su direktno uključene u slučaj bezimenog pacijenta iz rapske bolnice kojeg interno zovu Perica Matas.

Svako ministarstvo u čijoj je nadležnosti ovaj slučaj pravda se optužujući drugo ministarstvo, pa potom to drugo ministarstvo prebacuje odgovornost na treće. A čovjek već 36 godina nema identitet. Ministarstvo zdravlja traži od Ministarstva socijale da preuzme pacijenta u neku od svojih ustanova, a ovi tvrde da to nikako ne mogu dok MUP ne utvrdi identitet “N. N. osobe”. U MUP-u, pak, kažu da se identitet utvrđuje. Do kada će trajati taj začarani krug?

Idi na 24sata

Komentari 97

  • centarfor 29.08.2016.

    Više ste se raspisali o njemu nego o čovjeku kojeg je Ostojić strpao u Vrapće iako je, to se je naknadnoi ustanovilo, bio potpuno zdrav. A da nemaste što pisati pa rastežete ovu sapunicu vidi se po sadržaju portala gdje dominiraju stvari i događaji strai i mjesec dana.

  • Dark_Soul 28.08.2016.

    Novinarko po imenu Jasmina, tko je vas opalio lopticom pa se stalno ponavljate ? Ostavite se ovog čovjeka više.

  • milemile123 28.08.2016.

    ovi "kisni covjek" postaje nova severina,s obzirom kolko vijesti o njemu ima,brate zao mi je lika al dosta vise o ovim glupostima...bolje se uvatite ljudi s pravim identitetima koji su dali sve za ovu zemlju i doktora i inzinjera i obicnih radnika sa pravim identitetima kojima drzava okrece leda a ne nekom,pa mogu rec najnebitniji od mojih navoda kisnog covjeka,ili jos bolje nemojte nista od toga se vatat nikakvi prici jer nepomazete vise nego odmazete

Komentiraj...
Vidi sve komentare