To je to što me zanima!

Los Angeles: Kraj vile Harry i Meghan pronašli ljudske kosti

Radnici su u blizini pronašli kosti, samo nekoliko metara od imanja koje je koštalo 11 milijuna funti. Par se ovdje preselio prije godinu dana, nakon što su sa sinom Archiejem došli u Ameriku
Vidi originalni članak

Ostaci ljudskog kostura pronađeni su pored imanja princa Harryja i Meghan Markle u Los Angelesu, u naselju Montecito. Radnici su ih pronašli samo par metara od doma kraljevskog para.

Pronađen je dio kostura za koji se pretpostavlja da pripada Indijancu koji je u tom dijelu živio prije nekoliko stoljeća. Točnu starost utvrdit će forenzički antropolozi. Nije poznato kome posjed pripada, ali radnici su odmah prestali s radovima i pozvali policiju.

Izvori su za The Sun rekli da je ovo otkriće "velika drama za mjesto poput Montecita". Raquel Zick, glasnogovornica šerifa rekla je da ovo otkriće nije povezano s mladim parom, ali ako se utvrdi da se radi o novijim ostacima, bit će pokrenuta istraga.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 03.06.2021.

    Indijanske kosti, a možda i nekog traktoriste.

  • 02.06.2021.

    Harry i Megan su pronašli kosti?

  • vinja 02.06.2021.

    Pretpostavlja se da je "nađeni kostur star nekoliko stoljeća" i da je od Indijanca koji je tamo boravio. A onda, ako je "kostur iz novijeg vremena" provest će se istraga. Dakle, zna se da je u pitanju Indijanac, a onda kostur može biti "friški" ili star nekoliko stoljeća. Stvarno vijest, vrijedna pažnje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare