To je to što me zanima!

'Ovo je neukusno': Vuittonov vizir koštat će čak 6000 kuna?

Vizir na sebi ima prepoznatljiv monogram Louis Vuittona te kožne i zlatne detalje. Sastoji se od elastične trake s monogramom koja se stavlja oko glave i od štita, a obrub štita također je u zaštitnom monogramu
Vidi originalni članak

Bilo je za očekivati da će zaštitne maske postati novi modni predmet, no jedan od najjačih svjetskih brendova Louis Vuitton izbacio je vlastiti vizir.

Vizir na sebi ima prepoznatljiv monogram Louis Vuittona te kožne i zlatne detalje. Sastoji se od elastične trake s monogramom koja se stavlja oko glave i od štita, a obrub štita također je u zaštitnom monogramu LV kuće. Štit je i fotokromatski što znači da tamni u doticaju sa svjetlošću.

Neki američki mediji prenijeli su informaciju da će vizir koštati oko 970 dolara, no iz Vuittona su za Business Insider rekli da cijena još nije određena.

Vizir bi u prodaji trebao biti krajem listopada, a komentari su očekivano - negativni.

- Takav možete naći za tri dolara u trgovinama - jedan je od komentara kakvih ima na stotine.

Iako mnogi smatraju kako se ovdje radi o bešćutnom kapitalizmu, LV je pri početku pandemije donirao čak 21 tisuću zaštitnih maski New Yorku, a i prenamijenili su svoje francuske tvornice za izradu nekirurških maski.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Vito1 12.09.2020.

    'Ovo je neukusno': ??? Neukusno je što "mi" izvozimo plastiku u Kinu ujesto da "mi" proizvodimo slične vizire od plastike koja čeka "samospaljivanje" na odlagalištima diljem Hrvatske. Vuitton je objavio ideju kako iskoristiti plastiku za recikliranje prozirnim vizirom. "Mi" sad možemo krenuti u izradu vizira raznih farbi - zeleni od boca "jamnice", smeđi od boca pive i drugih farbi koje strojevi mogu izmješati i poduzetnici poslati na tržište. Čak mogu ugravirati i svoj logo na takve vizire. Neukusno bi bilo ponovo spaljivanje nakupljene plastike nakon ove objave Vuittonovih vizira, a još neukusnije uvoz istih iz Kine.

  • Vito1 12.09.2020.

    'Ovo je neukusno': Vuittonov vizir koštat će čak 6000 kuna? Bilo je za očekivati da će zaštitne maske postati novi modni predmet, no jedan od najjačih svjetskih brendova Louis Vuitton izbacio je vlastiti vizir. --- Smiješno da smiješnije ne može biti. Toliko smiješno da je prešlo granicu dobrog obrazovnog sustava."Kao prvo" "mi" živimo u kapitalizmu. "Kao drugo" kapitalizam mogu živjeti samo oni koji shvaćaju štzo je kapitalizam. "Kao treće" što je neukusnije od kritiziranja tuđeg ocjenjivanja njegovog proizvoda??? Ako postoji tržište koje će kupovati takav proizvod po toj cijeni nevidim zašto bi bilo neukusno vlastitom proizvodu odrediti cijenu po želji kupca??? Kupac je taj koji će prihvatiti ili odbiti proizvod. To je najjednostavniji opis kapitalizma.

  • Prekrasni 12.09.2020.

    😂😂😂 i znate šta, svi će se prodat🙈🙊🙉

Komentiraj...
Vidi sve komentare