To je to što me zanima!

Lovac ranjen u obje noge, bio je na vikendici s prijateljima

Muškarac (68) ima prostrijelne rane, obilno je krvario, ali je još živ. Helikopterom ga prebacuju u KBC Split. U akciji spašavanja sudjeluje 28 pripadnika HGSS-a
Vidi originalni članak

Helikopter s pripadnicima Hrvatske gorske službe spašavanja “dignut” nešto nakon podneva kako bi pomogao unesrećenom lovcu na obroncima Kamešnice, u blizini sela Voštane, na 970 metara nadmorske visine. Javljeno je da lovac Petar Gusić (68) ima prostrijelne rane te da obilno krvari. Našli su ga ranjenog u obje noge. Bio je u teškom stanju, ali živ. Kraj njega su našli automatsku pušku. HGSS-ovcima je rekao da je puška sama opalila.  

Ekipi na terenu dosta problema stvarala je jaka bura pa nisu uspjeli nadletjeti mjesto nesreće. Spasioci su se iz helikoptera iskrcali dva kilometra dalje te su se na mjesto nesreće uputili pješice. U spasilačkoj ekipi je bio liječnik koji ga je zbrinuo te su ga već prebacili do helikoptera, a zatim doletjeli u KBC Split. Lovac nije u životnoj opasnosti. 

Lovac je navodno bio s prijateljima u vikendici na obroncima Kamešnice.  HGSS je u akciji imao 28 ljudi. 

Idi na 24sata

Komentari 124

  • brzizestok 16.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • croluka 16.01.2012.

    Ako je lovac - nije mi ga žao ! Volio bih kad bi se zamijenile uloge te da druga bića sa oružjem trče za nemoćnim nenaoružanim lovcima.

  • unmute 16.01.2012.

    a ja placam izlazak gorske sluzbe na teren zato sto se konj upuco vojnim oruzjem..? ebem te drzavo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare