To je to što me zanima!

Lučka kapetanija spašavala je tri brodice i putnike s mora

Nitko od putnika i posade nije stradao niti je more onečišćeno u dva nasukavanja. Trećoj brodici s dva Nijemca pokvario se motor pa ih je po moru nosila bura
Vidi originalni članak

Brodica dužine sedam metara, koja se jučer oko podne nasukala na otočić Ceja, odsukana je uz pomoć Lučke kapetanije Pula, u Medulin. Nitko nije ozlijeđen i nema onečišćenja mora.

Lučka kapetanija Senj zajedno s pomorskom policijom spasila je jučer popodne dva njemačka državljanina koji su zbog kvara motora ostali plutati ispred Senja na osam metarskoj brodici. Brodica je plutala nošena burom, a policijsko plovilo uzelo je brodicu u tegalj kod otočića Zečeva te ju oteglilo u Senj.

Jahta "Toronga" duljine 27 metara odsukana je sinoć u 19.50 u blizini otočića Badija kod Korčule. Jahta plovi pod zastavom djevičanskih otoka, a u trenu nasukavanja na njoj je bilo četiri članova posade i osam putnika, svi francuski državljani. U akciji spašavanja po dojavi je upućena brodica Lučke ispostave Korčula. Svi članovi posade i putnici su spašeni. Nije došlo do većeg oštećenja niti zagađenja morskog okoliša.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare