Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lučka kapetanija spašavala je tri brodice i putnike s mora

Nitko od putnika i posade nije stradao niti je more onečišćeno u dva nasukavanja. Trećoj brodici s dva Nijemca pokvario se motor pa ih je po moru nosila bura

0 komentara

Brodica dužine sedam metara, koja se jučer oko podne nasukala na otočić Ceja, odsukana je uz pomoć Lučke kapetanije Pula, u Medulin. Nitko nije ozlijeđen i nema onečišćenja mora.

Lučka kapetanija Senj zajedno s pomorskom policijom spasila je jučer popodne dva njemačka državljanina koji su zbog kvara motora ostali plutati ispred Senja na osam metarskoj brodici. Brodica je plutala nošena burom, a policijsko plovilo uzelo je brodicu u tegalj kod otočića Zečeva te ju oteglilo u Senj.

Jahta "Toronga" duljine 27 metara odsukana je sinoć u 19.50 u blizini otočića Badija kod Korčule. Jahta plovi pod zastavom djevičanskih otoka, a u trenu nasukavanja na njoj je bilo četiri članova posade i osam putnika, svi francuski državljani. U akciji spašavanja po dojavi je upućena brodica Lučke ispostave Korčula. Svi članovi posade i putnici su spašeni. Nije došlo do većeg oštećenja niti zagađenja morskog okoliša.

Možda vas zanima i ovo:
Message