To je to što me zanima!

Luda za gmazovima: U kući ima krokodile kao ljubimce

Johnie, Fovian i Jilfia su krokodili koje medicinska sestra Vicki Lowing (53) uz mnoge druge životinje godinama ima u obiteljskoj kući u Melbourneu
Vidi originalni članak

Mnogi vlasnici kućnih ljubimaca vole da životinje spavaju na njihovim nogama. I Vicki Lowing (53) je jedan od njih, samo što nju ujutro ne budi pas ili pak mačka već - krokodili! Johnie, Fovian i Jilfia su krokodili koje medicinska sestra uz druge životinje ima u svojoj kući u Melbourneu. Ne boji se da bi krokodili mogli njezina sina Andrewa (16) pojesti za doručak jer su se vrlo zbiližili i dugo žive zajedno. Već 30 godina Vicki ima krokodile za ljubimce te kaže kako s njima može 'telepatski komunicirati'.
- Uvjerena sam da krokodili imaju posebne moći. Na Johniju to posebno primjećujem jer me gleda kao da mi nešto želi reći. Ponekad se naježim kada me pogleda - priča Vicki. Od svih krokodila najtemperamentnija je 30 kilograma teška Jilfia. Najmanji među njima je beba Fovian koji živi u kadi. Vicki priznaje kako je postala opsjednuta krokodilima nakon što je pogledala film o njima. Prije krokodila ljubimac joj je bila zmija. Kaže kako će krokodile držati u kući do kraja svog života.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 10.09.2010.

    ako ljudi u 21st. mogu imati roba,zasto nebi i kokrodila?

  • Igraine7 10.09.2010.

    Bolje krokodile nego nekog kretena. Kad ti netko ide na živce, samo mu dođeš s krokijem.

  • proljeće 10.09.2010.

    kakvih sve čudaka i luđaka ima na ovom svijetu,moj Bože.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare