To je to što me zanima!

Ludnica u Engleskoj: Lockdown ukinut, tisuće pohrlile u pubove

Vlasnici pubova rekli su kako ih gosti zovu već tjednima kako bi rezervirali stol za prvu noć otvaranja, koja je u Britaniji, sudeći po fotografijama, prošla i više nego uspješno
Vidi originalni članak

U Velikoj Britaniji je u ponedjeljak nakon četiri mjeseca ukinut lockdown i otvorilo se sve prvi put o sredine prosinca - trgovine, tržnice, frizerski i kozmetički saloni, teretane, terase pubova i zabava na otvorenom.

POGLEDAJTE VIDEO Ludnica u Britaniji nakon ukidanja lockdowna

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S otoka tako dolaze slike kakve smo nekad viđali s britanskih ulica - tisuće ljudi navalili su na pubove, pilo se po terasama i parkovima. Pubovi koji imaju dozvolu rada 24 sata, otvorili su se jednu minutu iza ponoći i zasad se sjedi samo vani.

Vlasnici pubova rekli su kako ih gosti zovu već tjednima kako bi rezervirali stol za prvu noć otvaranja, koja je u Britaniji, sudeći po fotografijama, prošla i više nego uspješno.

Preko dana su stvorile gužve pred shopping centrima, a redovi su krenuli već od sedam ujutro. Prema prvim podacima, u ponedjeljak u 10 sati ukupan broj kupaca u trgovinama narastao je za 220 posto u odnosu na prije tjedan dana, a 500 posto je veći u odnosu na prošlu godinu.

No, dio pubova i restorana ipak neće još otvoriti svoja vrata, jer i dalje postoje ograničenja i kažu da im se to zasad ne isplati.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 13.04.2021.

    Do kada?

  • 13.04.2021.

    Lijepo je vidjeti ljude kako se vesele, ali s druge strane od vas su napravili poslušna i žedna pseta kojima su napunili posudu s vodom. Koja će, budite bez brige, uskoro opet ostati prazna.

  • 13.04.2021.

    I onda opet

Komentiraj...
Vidi sve komentare