To je to što me zanima!

Ludovao je u Latinici, Malnara udario u trbuh, bičevao dječaka

Ante Pavlović u srijedu je pretukao beskućnika kojeg je, sumnja policija, uz to i držao u ropstvu. Ovo mu nije prvo uhićenje, a zbog svojih je ekscesa hrvatskoj javnosti poznat još od početka 90-ih godina...
Vidi originalni članak

Taman na dan kad će Nova TV emitirati novu emisiju Provjerenog u kojoj je glavni protagonist upravo samoprozvani i ozloglašeni kiropraktičar Ante Pavlović, PU zagrebačka je objavila da je uhitila 62-godišnjaka i to nakon što je 60-godišnjeg muškarca tjednima držao u ropstvu, a u srijedu ga fizički napao i nanio mu teške fizičke ozljede. 

SAMOPROZVANI KIROPRAKTIČAR Uhitili zloglasnog Pavlovića, terete ga da je držao roba...

Posljednji put kad se Pavlovićevo ime provlačilo po medijima bilo je 2014. godine. Tada je on sam na YouTubeu objavio video 'seanse' na koju su roditelji doveli svojeg maloljetnog sina, zbog 'lošeg ponašanja'. 

Ante Pavlović je dječaka pred roditeljiima pitao masturbira li i tražio ga da mu pokaže spolovilo. Kada je dječak to odbio, Pavlović ga je oborio i počeo udarati bičem, dok su njegovi roditelji sjedili sa strane. 

ISTRAGA TRAJE Nasilnik Ante Pavlović dječaka tražio da se skine pa ga mlatio

Kad se video zlostavljanja dječaka proširio internetom, policija je reagirala i uhitila Pavlovića. On je osuđen na 30 dana zatvora, a dječakov otac koji ga je doveo samoprozvanom kiropraktičaru, osuđen je na uvjetnu kaznu od šest mjeseci zatvora. 

- Nismo znali da je lud. Došli smo tamo, izuli se, pokazao nam je imanje, dva psa, konje i stalno pričao o penisima i seksu. Mislio sam da su to neke njegove posebne metode liječenja, ispričao je dječakov otac medijima sredinom 2015. godine. 

Ante Pavlović hrvatskoj je javnosti postao poznat još početkom devedesetih godina, kada je imao i svojevrsno sljedbeništvo koje je jednom prilikom usred zime odveo u jezero na kupanje, s malom djecom. Tom se snimkom godinama kasnije pohvalio na Novoj TV, u emisiji Petra Vlahova. 

Posebno je pak mučna snimka koja je prikazana u jednoj od emisija Željka Malnara na kojoj je Pavlović ponižavao i tukao jednog od svojih sljedbenika.

Pavlović je kod Malnara gostovao u nekoliko navrata, a jednom ga je usred prijenosa uživo u trbuh udario toliko snažno da je Malnar ostao bez zraka. 

Godine 1994. Ante Pavlović je gostovao i u Latinici, kod Denisa Latina...

...a jedno od bizarnijih gostovanja imao je i u emisiji Ćire Blaževića. 

 

Idi na 24sata

Komentari 137

  • Hristos se rodi 04.11.2019.

    Popovaca dozivotno, ovaj nije da hoda na slobodi

  • ivek_988 01.11.2019.

    Jučer baš gledao na provjerenom o tom liku, baš sam se dobro nasmijao. Pa da se nemože nać netko pametan od mještana koje terorizira i da ga riješi pa nemogu vjerovat. Proguta ga mrak i gotovo

  • 01.11.2019.

    Trajno hospitalizirat!

Komentiraj...
Vidi sve komentare