To je to što me zanima!

Luka Pezelj rekao cimeru: Ne kajem se i neću se ubiti

Muškarac koji je neko vrijeme proveo u zatvorskoj ćeliji s Pezeljom, ubojicom Kristine Šušnjare, kaže kako se on ne kaje što je uzeo život već žali sebe
Vidi originalni članak

Luka Pezelj nije se dva puta pokušao ubiti u zatvoru na Bilicama. On je samo fingirao pokušaje samoubojstva. On si nema namjeru oduzeti život. To mi je izrijekom priznao, ispričao je za Slobodnu Dalmaciju bivši Pezeljov cimer iz zatvora na splitskim Bilicama. Dodao je kako je Pezelj izmislio priču da je sanjao Kristinu koja mu je rekla da se ubije kako bi privukao pozornost javnosti i izazvao sažaljenje prema sebi.
- On se ne kaje za brutalno zlodjelo niti mu je iskreno žao što je prekinuo jedan mladi život. Njemu je jedino žao sebe i činjenice da će u zatvoru provesti veliki dio života. Radi toga će pokušavati i činiti sve kako bi olakšao svoje zatvoreničke dane - rekao je bivši stanar Bilica. Luka se, kaže, pomirio s dugotrajnom kaznom.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • rođo1 07.01.2009.

    a šta sve pi+++ izbaci na bijeli svijet strašno.da bogda ti živio još 100godina a od toga u zatvoru proveo 99,9.smeće od čovjeka ..................

  • starimoj 07.01.2009.

    baš sam presretan što ste mi izbrisali komentar,di je imeeeeeeeeeee

  • starimoj 07.01.2009.

    a zašto ne objavite ime tog "navodnog"bivšeg cimera,zar je zaštićen ili maloljetan (u što čisto sumnjam) ili pak izmišljate priče koje nemaju temelje bez imena ali zato samo razbjesnite čitatelje i pokrenete komentare,ono samo da se nešto piše,ovo ne znači da opravdavam Luku,ja sam ipak za uvođenje smrtne za ovakve slučajeve i točka!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare