To je to što me zanima!

Luka Ritz ipak je umro od posljedica premlaćivanja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zagrebački stručnjaci su zaključili da je uzrok Lukine smrti psihička trauma. Splićani su zaključili da se radi o nasilnoj smrti, a Riječani su potvrdili
Vidi originalni članak

Nadvještački nalaz liječnika iz Rijeke dokazuje kako su trojica mladića prije dvije godine svojim udarcima prouzročili smrt Luke Ritza kojeg su pretukli blizu Bundeka u Zagrebu. Liječnici iz Zagreba su tvrdili kako je Luka preminuo od urođene aneurizme, ali se na sudu taj nalaz suprostavljao nalazima splitskih liječnika, piše Jutarnji list. Luka prilikom prijema u bolnicu nije imao vidljivih oštećenja glave, osim krvarenja iz nosa. Utvrdili su mu blaži poremećaj svijesti, dezorijentiranost, pospanost te krvarenje u mekim moždanim ovojnicama. Nisu nigdje naveli dijagnozu nagnječenja mozga. Luku su pustili iz bolnice, a nakon 12 dana srušio se u kupaonici i preminuo. Zagrebački stručnjaci su zaključili da je uzrok Lukine smrti psihička trauma, a Splićani su zaključili da se radi o nasilnoj smrti, što su Riječani i potvrdili. Nakon što saslušaju riječke stručnjake na sudu slučaj bi mogao završiti.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • user_46027 26.05.2010.

    A tko je ovaj hipi?

  • vanbračna kći 26.05.2010.

    Naravno, zagrebački stručnjaci su vještačili ZNA SE u korist propalica i kriminalaca, a Splitu i Rijeci sve pohvale za neovisnost u vještačenju!!!

  • saloma 26.05.2010.

    to se dogodilo prije dvije godine, a suđenje još traje? sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare