To je to što me zanima!

M. Pekas: Nisam mogla izdati Ljubomira Čučića

U intervjuu za Arenu Marijana Pekas je objasnila da je svom prijatelju Čučiću bila jedina slamka spasa te da se zato odlučila na čuvanje otetih curica
Vidi originalni članak

Marijana Pekas u intervjuu za Arenu u čijem su stanu pronašli djevojčice koje je oteo njihov otac Ljubomir Čučić, prvi put objašnjava kako je došlo do toga da preuzme na čuvanje traženu djecu. Pekas i radi u tjedniku Arena kao grafička urednica.
- Ja sam tog trenutka kad me Ljubo tražio da pričuvam curice, mogla napraviti samo dvije stvari. On tih dana nije imao nikoga na svijetu kome bi povjerio Saru i Laru. Ostala sam mu jedina slamka. Mogla sam reći 'ne' i izdati čovjeka koji mi je prijatelj - objasnila je Pekas koja se danas zajedno sa Čučićem i njegovom bivšom odvjetnicom i izvanbračnom suprugom Natašom Pifar Mihelić nalazi na suđenju u Sisku. Na glavnoj raspravi koja je zatvorena Mihelić je izjavila kako je optužni prijedlog neosnovan jer se "skrb za djecu ne može nazvati oduzimanjem djeteta". Odvjetnica bivše supruge Ljube Čučića Francuskinje Magali Boers izjavila je da će se "Magali Boers odazvati svakom pozivu hrvatskog suda kada dobije poziv", a da "za danas nije dobila sudski poziv na svojoj adresi u Francuskoj". Njena odvjetnica Drenški Lasan također smatra da su okrivljenici počinili kažnjivo djelo te očekuje da se proglase krivima.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Boki 17.09.2007.

    a samo pogledaj di radi................

  • plavapaca 17.09.2007.

    Oni svi skupa nisu normalni. Jel oni shvaća što govori, nije htjela izdati \"prijatelja\"! Šta da joj je rekao baci se s petog kata? I to bi učinila?

  • konj 17.09.2007.

    thelma, odgovor je: pa, naravno. neke, naravno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare