To je to što me zanima!

Ma tko brine za to: Krstičević i Bandić su maske stavili - krivo

Ministar Krstičević je u ponedjeljak ujutro prisustvovao na sastanku Nacionalnog kriznog stožera, ali očito je bio u žurbi pa je zaštitnu masku stavio naopako
Vidi originalni članak

Kako pravilno staviti masku na usta? Za savjet nemojte pitati ministra obrane Damira Krstičevića i gradonačelnika Zagreba Milana Bandića koji se i dalje bore s tom vještinom.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stožer civilne zaštite je obavijestio građane da ukoliko napuštaju svoje domove da obavezno moraju staviti zaštitnu masku na glavu i zaštitne rukavice na ruke kako bi spriječili širenje korona virusa. To se odnosi i na državne službenike. Ministar Krstičević je u ponedjeljak ujutro prisustvovao na sastanku Nacionalnog kriznog stožera, ali očito je bio u žurbi pa je naopako stavio masku. Očito nije upoznat činjenicom da suženje na maski ide na nos, ne na bradu. No ima vremena, naučit će. 

S istim problemom se bori i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić koji je s premijerom Andrejom Plenkovićem obilazio razrušene kuće na Markuševcu. Imao je masku na sebi, ali ona mu nije ništa pomogla jer je naopako stajala. Za savjet bi mogao pitati premijera koji je bio uspješan u stavljanju zaštitne maske.

Kako ne bi i vi ponovili istu pogrešku kao gradonačelnik metropole i ministar, donosimo vam video u kojem je detaljno objašnjeno kako staviti masku na usta. A ne bi bilo na odmet da ga pogledaju Bandić i Krstičević...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 285

  • Cipelcug 24.03.2020.

    Bemu miša i zajca, zašto ih nitko nije upozorio?

  • 24.03.2020.

    Bandić može nositi masku,na gornjem dijelu glave,ne mora gledati Zagreb,kako mu je srušen.

  • 24.03.2020.

    izgleda da Krsto u vladi služi za podizanje atmosfere 😄😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare