To je to što me zanima!

'Mađari su nas ispitivali 2-3 h, ni ne znamo što smo potpisali'

Ne bojim se i stojim iza svih svojih djela. I opet bih uradio isto, sjeo u vlak i otišao bilo gdje pa i u Mađarsku, rekao je strojovođa kojeg su u petak Mađari zadržali
Vidi originalni članak

U vojarni u Belom Manastiru u subotu ujutro bila su i dvojica strojovođa, jedan pilot i nadzornik HŽ-a iz vlaka koji je prevozio izbjeglice, a koji su također bili privedeni u Mađarskoj.

- Ovo što smo radili bilo je humano i za korist države. Svoje smo odradili i nismo ugrozili ničiju sigurnost, rekao je strojovođa HŽ-a Milenko Šelo

Rekao je da su u Mađarskoj proveli više sati, a da je njegovo ispitivanje trajalo 2-3 sata.

- Interesiralo ih je sve od toga tko sam i što sam, za koga radim, kada sam počeo raditi pa sve do današnjeg dana. Nije bilo nikakvih problema - rekao je Šelo. 

Zajedno s njim privedeni su bili i Ivica Beraja, Darko Jerbić i Darko Filipović. Kaže kako su imali odvjetnika Mađara te da su potpisali zapisnik koji bio sročen na mađarskom jeziku.

- Mi zapravo niti ne znamo što smo potpisali. Mogli su tamo dodati što god su htjeli ali ne bojim se i stojim iza svih svojih djela. I opet bih uradio isto, sjeo u vlak i otišao bilo gdje pa i u Mađarsku - rekao je Šelo.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • SANJA SARIĆ 19.09.2015.

    krizbaher hvala na plusu evo i ja sam dala tebi jedan +

  • extra24 19.09.2015.

    imaju pravo Madjari radit sto zele kad stupis na njihovo podrucje al trebali bi i mi prema njima ostro- zato kad dodju na ljetovanje postupit prema njima istom mjerom...

  • Slučajni prolaznik 19.09.2015.

    Znat ćeš sokole za koji mjesec i valjda ćeš biti jednako kuražan te kompletan ceh iz vlastita džepa do kraja platiti. Poslije možeš i na Ibler po zasluženu partijsku zahvalnicu ili "Idiotarnicu", ovisno kako na to sve gledaš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare