To je to što me zanima!

Maček je tvrtki Massol sredio poslove za 55 milijuna kuna?

I dok je Fimi-medija imala fokus na državna poduzeća, Massol je poslovao samo s ministarstvima, kao i s Uredom za odnose s javnošću, kojemu je šef bio Maček
Vidi originalni članak

Bivši šef Vladina Ureda za odnose s javnošću Ratko Maček je marketinškoj tvrtki Massol, u vlasništvu Ivana Solde, sa Sanaderovom vladom dogovarao poslove vrijedne 55 mil. kuna, piše Jutarnji list. 

Maček je navodno uvijek predlagao Massol. I dok je Fimi-medija imala fokus na državna poduzeća, Massol se okrenuo poslovanju s ministarstvima, kao i s Uredom za odnose s javnošću Vlade, kojemu je u to vrijeme Maček bio na čelu.

Idi na 24sata

Komentari 136

  • corcoran 15.08.2012.

    Povika na vuka /Sanadera/ a lisice moj kume e.......

  • maradonamario 15.08.2012.

    pa nađi nekog HDZ-ovca koji je nezaposlen . Nema ga...Nađi nekog HDZ-ovca koji je siromašan. nema ga. svi lopovi i tajkuni koji su se našli obogatiti na račun seljaka i običnog radnika suHDZ-ovci. Nađi HDZ-ovca bilo kojeg i pitaj ga jel mu je kriza,jel nema za kruh il mljeko djeci za dat... TEŠKO češ to nać

  • Palmira2 15.08.2012.

    Nestane mi komentar o namjerama prema takvom tipu lopva kradezeovskih. Vidi slučajnosti - ovdje nesmiješ dirat čedose i kradeze.

Komentiraj...
Vidi sve komentare