To je to što me zanima!

Mačem izbo prabaku i ozlijedio baku jer su mu zabranile igrice

SAD: Dječaku (14) iz grada Douglasvillea je ovo treći sličan napad u tri mjeseca. U lipnju je baki ozlijedio nogu. Drugi put su ga priveli u srpnju. Sada je u pritvoru
Vidi originalni članak

Dječak (14) je u ponedjeljak oko 17 sati na smrt mačem izbo svoju prabaku (77) nakon što mu je rekla da prestane igrati kompjutorske igrice. Tinejdžer je ozlijedio i baku (50), a na policiju je pucao sačmaricom, prenosi Daily Mail. 

Tijelo prabake našli su pred kućom, a baka se zabarikadirala u sobu nakon što joj je unuk mačem ozlijedio ruku.

Policiji je sačmaricom razbio dva prozora patrolnog vozila, a istovremeno je 'mahao' mačem. Policajci iz američkog grada Douglasvillea nisu htjeli pucati na tinejdžera, već su ga omeli suzavcem i priveli.

Trenutno je u pritvoru. Ovo mu je treći sličan napad u tri mjeseca.

Kada su ga prvi put priveli u lipnju, jer je ozlijedio bakinu nogu, oduzeli su mu mač. No, nabavio je novi. Drugi put su ga priveli u srpnju. Nakon svakog od napada policija je dječaka odvela u bolnicu na procjene i doktor ga je otpustio.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • axlica 17.08.2011.

    ja kažem da se to riješi po kratkom postupku, a osobama koje se ne slažu želim tog malog doma da mu pruže ljubav kakvu nije dobio kao mali sruć trać i ostale pizdarije dušebrižnika.

  • grobnikteam 17.08.2011.

    Te igrice preloše utječu na psihu mladih ljudi...Mislim igrice same po sebi nisu loše kada ih se igra umjereno ili kada vam je dosadno, ali kada ih se igra od 0-24 to već postaje ozbiljna stvar.

  • anana 17.08.2011.

    obrana ce reci da je neuracunljiv, i malo go-v-no na slobodi da opet igra igrice i fura se na samuraje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare