To je to što me zanima!

Macron i Plenković u Esplanadi jeli terinu od prepelica, rižoto s tartufima, janjeću koljenicu...

Za desert su poslužene šnenokle, krema od vanilije i marmelada od šumskog voća i mente. Uz to, u ponudi je bilo nekoliko vina
Vidi originalni članak

Francuski predsjednik Emmanuel Macron bio je gost na svečanom ručku u Esplanadi, a RTL donosi što se našlo na meniju.

Poslužena je terina od prepelica, pečena rajčica i tortica od poriluka. Potom kremasti rižoto s tartufima i listići paškog sira. Zatim janjeća koljenica, krema od celera, zapečeni krumpir s ružmarinom i umak od začinskog bilja. 

Za desert su poslužene šnenokle, krema od vanilije i marmelada od šumskog voća i mente. Uz to, u ponudi je bilo nekoliko vina - pjenušac Tomac Diplomat, bijela vina Pošip s Korčule i Sauvignon od Koraka, crno vino Plavac 'Mali Majstor' s Brača i desertno vino Bodren cuvée.

Idi na 24sata

Komentari 180

  • majmunaš 26.11.2021.

    Fine guze, Ma!

  • Mareke 26.11.2021.

    Ja idem po specijalitete u dobri dom

  • ANENIONS 26.11.2021.

    nama u firmi ukinuli i božićnicu,,dobar tek mili plenki

Komentiraj...
Vidi sve komentare