To je to što me zanima!

Macron je postao - Macronski: Francuz je pustio bradu, nosi odjeću kao ukrajinski kolega

Pet tjedana prije pokušaja da zadrži predsjednički mandat Emmanuel Macron pažljivo gradi imidž u javnosti pa je u nedjelju u Elizejskoj palači radio u civilu. Mnoge je podsjetio na ukrajinskog kolegu
Vidi originalni članak

Već drugi dan ruske invazije na Ukrajinu predsjednik Volodimir Zelenski (44) izbacio je odijelo iz svakodnevne garderobe i na društvenim mrežama i u medijima pojavljuje se u ležernijoj odori vojničkih boja, a civilnu je kombinaciju isprobao i njegov vršnjak, francuski predsjednik Emmanuel Macron (44).

POGLEDAJTE VIDEO: Macron s Nicolierovom majkom u Zagrebu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedan od istaknutih lidera Europske unije u nedjelju je vodio međunarodne pozive u Zlatnoj sobi Elizejske palače u Parizu u majici s kapuljačom, trapericama i vidno neobrijan. Uhvatila je to objektivom Soazig de la Moissonnière, službena fotografkinja ureda francuskog predsjednika.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE:

Macron je početkom mjeseca, dan prije isteka roka za prijavu, potvrdio da će se na izborima 20. travnja boriti za drugi mandat šefa države. Očito je i ovakav izbor odjeće imao za cilj pokazati kako je blizak svakom građaninu Francuske. No drugima je samo loš pokušaj imitacije Zelenskoga, koji vodi obrambeni rat.

- Želim braniti naše vrijednosti kojima prijete poremećaji u svijetu, pripremati budućnost naše djece i naših unuka, omogućiti nam da i danas i sutra sami odlučujemo - rekao je Macron u objavi kandidature i dodao da želi izgraditi vjerodostojnu Europu i učiniti ova krizna vremena početnom točkom za novu francusku i novu eru.

Jedan je od rijetkih zapadnih državnika koji je nekoliko puta komunicirao s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom i pokušao ga uvjeriti da prestane s invazijom. No u tome zasad nije uspio ni on ni međunarodna zajednica silnim sankcijama Rusiji.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • prothemeus 15.03.2022.

    ovaj ukrainac misli da je ovo big broder šou, ne bude li posluso ruse nestace ukranina da lica zemlje, on se misli sa rogatim bosti

  • matko4 15.03.2022.

    ma pušioničari!!!!

  • Turbojunkie 15.03.2022.

    Znači s jedne strane balzamirani metuzalem i živahni djedica a s druge tetkasti balavanderi. Tko li će pobijediti, pitam se?

Komentiraj...
Vidi sve komentare