To je to što me zanima!

Madame Tussauds u Berlinu uklonio kip Trumpa uoči izbora

Izložba Madame Tussauds uključuje i bivše američke predsjednike pa će se bez obzira na ishod izbora uklonjena Trumpova figura vjerojatno uskoro vratiti u muzej
Vidi originalni članak

Muzej voštanih figura Madame Tussauds u Berlinu uklonio je aktualnog republikanskog američkog predsjednika Donalda Trumpa u potezu kojim je otkrio svoja očekivanja od predsjedničkih izbora 3. studenog.

Skulptura njegovog prethodnika i suparnika Baracka Obame, koji je ubrajao njemačku kancelarku Angelu Merkel u svoje najbliže saveznike, ostala je na svom mjestu. 

'ZASTRAŠIVANJE BIRAČA' Policajac na biračkom mjestu nosio masku Donalda Trumpa, šef policije: 'Kaznit ćemo ga'

"Današnji potez prije svega je simboličnog karaktera uoči izbora u Sjedinjenim Državama", rekao je menadžer muzeja Orkide Yalcindag. "Mi smo ovdje u berlinskom Madame Tussaudsu uklonili voštanu skulpturu Donalda Trumpa kao pripremnu mjeru."

Trump zaostaje za svojim demokratskim izazivačem Joeom Bidenom u nacionalnim anketama, djelomice zbog raširenog mišljenja kako nije dobro reagirao na pandemiju koronavirusa. No nedavne ankete pokazuju da je uspio vratiti dio podrške u nekoliko ključnih država. 

DOLIJEVA ULJE NA VATRU Trump 'bubne i ostane živ': Ovo je dobar dan za Georgea Floyda!

Izložba Madame Tussauds uključuje i bivše američke predsjednike pa će se bez obzira na ishod izbora uklonjena Trumpova figura vjerojatno uskoro vratiti u muzej.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 30.10.2020.

    Razumna odluka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare