To je to što me zanima!

'Maddie su oteli bogataši iz Maroka, ona je njihova robinja'

Nova teorija: Madeleine McCann možda je oteta i prodana moćnoj obitelji. Istražitelji strahuju da su je, nakon nestanka tijekom ljetovanja s obitelji u Portugalu, prokrijumčarili u Maroko...
Vidi originalni članak

Madeleine McCann možda je oteta i prodana moćnoj obitelji. Istražitelji strahuju da su je, nakon nestanka tijekom ljetovanja s obitelji u Portugalu, prokrijumčarili brodom u Maroko. Ističu da je strah opravdan jer bande iz Portugalu ne tako daleke Mauritanije na zapadu Afrike vrlo često prodaju malu djecu moćnim obiteljima s bliskog istoka koja im kasnije služe kao roblje.

Bivši istražitelj u britanskoj policiji Colin Sutton smatra da bi navedenu teoriju trebalo istražiti. Izjavio je to za Mirror, a isti je medij izvijestio da je djevojčica vrlo slična Maddie viđena na poznatoj krijumčarskoj ruti u Maroku, piše Mirror

'Kad ćemo vidjeti mamu?'

- Djevojčica je izgledala tužno i čula sam kako postavlja pitanje "Hoćemo li uskoro vidjeti mamu?", rekla je Mari Olli, Britanka koja je "djevojčicu sličnu Madeleine" uočila u Maroku davne 2007. godine. 

Iste je godine, navodno istu djevojčicu, uočio i norveški turist Mari Pollard. Bila je na benzinskoj postaji u Marrakeshu, tvrdio je.

Treći put, navodnu Maddie vidjela je i Španjolka koja je o svemu obavijestila portugalsku policiju.

- Bilo je to u Zaiou na sjeveru Maroka. Vidjela sam uplašenu i tužnu djevojčicu plave kose. Po ulici ju je vukla žena s tradicionalnom maramom na glavi - rekla je neimenovana turistkinja.

Roditelji ju ostavili da spava

Podsjetimo, Madeleine McCann nestala je 3. svibnja 2007. godine iz apartmana u kojem je odsjela s roditeljima u portugalskom resortu Praia da Luz.

Posljednji su je vidjeli njezini roditelji, kako spava u apartmanu nakon čega su otišli na večeru u restoran.

Djevojčici se od tada gubi svaki trag, a iako neprestano "iskaču" nove teorije o njenom nestanku, slučaj koji i dalje intrigira svjetsku javnost očito još nije ni blizu rješenja.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Dalibor0704 25.04.2017.

    Od datuma kada je oteta oteto je na tisuće djece. Što je tako bitno da je morate razvlačiti svaki tjedan? Koga briga za ostale tisuće, ova je najvažnija osoba na svijetu? Koliko se sjećam, nju su pojeli reš pečenu.

  • Arufasnug 25.04.2017.

    Toliko je godina prošlo da je roditelji više i nebi htjeli uzeti nazad.

  • umjereni pacifist 25.04.2017.

    stvarno ste pretjerali sa tim navodnim navodima. cijeli svijet ju traži ineznaju ništa a vi imate kao pouzdane informacije. svašta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare