Obavijesti

News

Komentari 42

'Maddie su oteli bogataši iz Maroka, ona je njihova robinja'

'Maddie su oteli bogataši iz Maroka, ona je njihova robinja'
2

Nova teorija: Madeleine McCann možda je oteta i prodana moćnoj obitelji. Istražitelji strahuju da su je, nakon nestanka tijekom ljetovanja s obitelji u Portugalu, prokrijumčarili u Maroko...

VIDEO

Madeleine McCann možda je oteta i prodana moćnoj obitelji. Istražitelji strahuju da su je, nakon nestanka tijekom ljetovanja s obitelji u Portugalu, prokrijumčarili brodom u Maroko. Ističu da je strah opravdan jer bande iz Portugalu ne tako daleke Mauritanije na zapadu Afrike vrlo često prodaju malu djecu moćnim obiteljima s bliskog istoka koja im kasnije služe kao roblje.

Bivši istražitelj u britanskoj policiji Colin Sutton smatra da bi navedenu teoriju trebalo istražiti. Izjavio je to za Mirror, a isti je medij izvijestio da je djevojčica vrlo slična Maddie viđena na poznatoj krijumčarskoj ruti u Maroku, piše Mirror

'Kad ćemo vidjeti mamu?'

- Djevojčica je izgledala tužno i čula sam kako postavlja pitanje "Hoćemo li uskoro vidjeti mamu?", rekla je Mari Olli, Britanka koja je "djevojčicu sličnu Madeleine" uočila u Maroku davne 2007. godine. 

Iste je godine, navodno istu djevojčicu, uočio i norveški turist Mari Pollard. Bila je na benzinskoj postaji u Marrakeshu, tvrdio je.

Treći put, navodnu Maddie vidjela je i Španjolka koja je o svemu obavijestila portugalsku policiju.

- Bilo je to u Zaiou na sjeveru Maroka. Vidjela sam uplašenu i tužnu djevojčicu plave kose. Po ulici ju je vukla žena s tradicionalnom maramom na glavi - rekla je neimenovana turistkinja.

Roditelji ju ostavili da spava

Podsjetimo, Madeleine McCann nestala je 3. svibnja 2007. godine iz apartmana u kojem je odsjela s roditeljima u portugalskom resortu Praia da Luz.

Posljednji su je vidjeli njezini roditelji, kako spava u apartmanu nakon čega su otišli na večeru u restoran.

Djevojčici se od tada gubi svaki trag, a iako neprestano "iskaču" nove teorije o njenom nestanku, slučaj koji i dalje intrigira svjetsku javnost očito još nije ni blizu rješenja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.