To je to što me zanima!

Madeleine su vidjeli u Dubaiju sa sumnjivcem s fotorobota?

S djevojčicom nalik Madeleine McCann bio je mršavi muškarac i dvije žene. Poduzetnik koji je sve prijavio policiji, kaže kako je to muškarac s fotorobota
Vidi originalni članak

Poduzetnik (35), koji je želio ostati anoniman, ispričao je policiji kako je u studenom prošle godine kod trgovačkog centra u Dubaiju vidio djevojčicu nalik nestaloj Madeleine McCann. Prema njegovoj priči bila je s muškarcem i dvije žene. Poduzetnik tvrdi da je muškarca bio nalik fotorobotu sumnjivca kojeg je napravila policija.

- Imao je jezivo lice, brkove i bio je jako mršav. Žena koja je bila s njima također je bila mršava. Iza njih sam vidio malu djevojčicu staru oko sedam ili osam godina. S njom je bila i tamnoputa žena. Djevojčica je nalikovala na Madeleine. Imala je svijetlosmeđu kosu, ali na Maddie su me posjetile njezine oči i nos - ispričao je muškarac.

Interpol i privatni istražitelji McCannovih provjerevaju navode, piše The Sun.  Meddie je nestala u svibnju 2007. godine u Portugalu gdje je ljetovala s obitelji. Tada je imala tri godine.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • SandraGagić 20.01.2011.

    strašno, ako je ta curica žva, ko zna što proživljava...

  • PJESMA 20.01.2011.

    ne znam šta reći...roditelji, čuvajte svoju djecu...

  • manibabac 20.01.2011.

    @danijel2511: I tebi treba malo pažnje zlato mamino, sad buju došli stričeki sa košuljicom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare