To je to što me zanima!

Majci (35) suđenje za ubojstvo kćeri (2) počinje u listopadu

Nije došlo do nagodbe tako da slučaj ide na suđenje. Ženi se stavlja na teret da je u listopadu prošle godine kćer usmrtila lijekovima i stavljanjem pod vodu
Vidi originalni članak

Suđenje majci (35) koju terete da je ubila svoju dvogodišnju kćer počinje za 40-ak dana, piše Novi list. Glavna rasprava u riječkom Županijskom sudu zakazana je za 20. listopada. To je odlučeno u petak na pripremnom ročištu. Nije došlo do nagodbe optuženice i odvjetništva tako da slučaj ide na suđenje. Ženi se stavlja na teret da je u listopadu prošle godine kćer usmrtila većom količinom lijekova i stavljanjem pod vodu. 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • true love 17.09.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Renaldo 15.09.2014.

    Ne kužim o kakvim je tu nagodbama rijeć? Pa nisu na tržnici da se pogađaju i nagađaju. Ubila je dijete i nema nikakve nagodbe, zatvoriti je na psihijatriju barem 20 godina.

  • Mirta 1964 14.09.2014.

    da je bilo sve kako treba ne bi ni bilo u kući antidepresiva

Komentiraj...
Vidi sve komentare