To je to što me zanima!

Majić: 'U šoku sam. Svi su znali za odluku o maskama, imam taj mail. Ja fizički sad nisam dobro'

Nekoliko sati nakon što je Zvonimir Šostar na konferenciji za novinare rekao da će maske biti obavezne na otvorenom u Zagrebu, Pavičević Vukičević odlučila je preuzeti vodstvo stožera i povući tu odluku
Vidi originalni članak

Olivera Majić, koju je s čela zagrebačkog Stožera civilne zaštite smijenila vršiteljica dužnosti gradonačelnice Zagreba Jelena Pavičić Vukičević rekla je za Jutarnji list kako se nakon te odluke fizičke ne osjeća dobro. 

Majić tvrdi kako je dobila e-mail u srijedu ujutro u kojem je stajao prijedlog o obaveznom nošenju maski na otvorenom. 

Podsjetimo, nekoliko sati nakon što je ravnatelj Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" Zvonimir Šostar na konferenciji za novinare iznio taj prijedlog, Pavičević Vukičević odlučila je preuzeti vodstvo stožera i povući tu odluku. 

VIDEO: ZAOKRET U ZAGREBU Pavičić Vukičević ukinula odluku o nošenju maski na otvorenom i preuzela zagrebački Stožer

- Želim vas izvijestiti da preuzimam vođenje Stožera Grada Zagreba, odgovorna sam osoba u Zagrebu i ne bježim od odgovornosti. Žao mi je da je došlo do uznemiravanja Zagrepčana objavom o obvezni nošenja medicinskih maski na otvorenom - rekla je Pavičić Vukičević. 

NIGDJE BEZ MASKE U Zagrebu maske obavezne i na otvorenom? 'Nema nam druge, moramo zaustaviti ovaj virus!'

- Ja situaciju s pandemijom shvaćam ozbiljno. Dajte mi nekoliko dana da skupim sve mailove i prepisku jer svi su to znali još ujutro i nisu me ni o čemu informirali. U šoku sam - rekla je Majić za Jutarnji list.

Idi na 24sata

Komentari 175

  • obSERVIRANJE 02.04.2021.

    Građani Zagreba , jasno je da Bandićeva ekipa okupljena u stranci morbidnog imena , pokušava metodama svojeg osnivača i mentora  Milana Bandića  - populizmom, demagogijom i lažima - i dalje opstati na vlasti u Zagrebu . Spriječimo to masovnim izlaskom na izbore . 

  • zau 02.04.2021.

    Mora se uvlačiti prije izbora,sve da ostane na funkciji gradonačelnice! Bez skrupula !

  • Medvescak1 02.04.2021.

    Pavičevićka,a sada smjeni "čelavu pjevačicu" Anu Stojić.Deban iz Holdinga!! I imaš moj glas na izborima !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare