To je to što me zanima!

Majka (33) osmorki nije se seksala već osam godina

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nadya Suleman (33) bila je udana četiri godine, te je imala dva spontana pobačaja. Kaže da na spoj neće bar 18 godina, dok djeca ne odrastu
Vidi originalni članak

Nadya Suleman (33), Amerikanka koja je nedavno rodila osmorke, kaže kako na spoju nije bila više od sedam godina, a nije imala spolne odnose već osam godina. S donorom sperme kojom je začela svih 14 djece, Davidom Solomonom, izašla je jedanput u kino, no zaključila je kako ne želi vezu s njim, samo djecu. Kaže i kako ne planira izlaziti na spojeve dok joj najmlađa djeca ne napune 18 godina. S ocem svoje djece čuje se jedanput na godinu, a on potomstvo nikad nije vidio.
- Spojevi? Morala bih biti znimno sebična. Ne mogu održavati društveni život i istodobno biti majka. Samo jedan posto svake večeri da posvetim nekom drugom, nekom strancu, bilo bi pogrešno. Ne mogu nekom drugom ostaviti djecu da se brine za njih dok sam na spojevima - kaže Nadya, koja je '90-ih bila i četiri godine udana za Marcosa Gutierreza, piše The Sun.
Ona je 26. siječnja rodila Jonaha, Noaha, Maliyah, McCaija, Isaiaha, Nariyaha, Jeremiaha i Josiaha. U braku je imala dva spontana pobačaja. Nakon razvoda zaledila je embrije te imala umjetnu oplodnju.
- Na prvom pregledu bilo ih je petero. Na sljedećem, sljedećeg tjedna, šestero, tjedan kasnije sedemero. Molila sam se Bogu da ih ne bude više - kaže žena koja se zbog prijetećih pisama trenutačno skriva. Za ljude koji im prijete kaže kako su mentalno bolesni.
Ostalih Nadyjinih šestero djece su Elijah (7), koji ima poremećaj pozornosti te je hiperaktivan, Amerah (6), Joshua Jacob (5), Aidan (3), koji je autist, i dvogodišnji blizanci Caleb i Calyissa, koji imaju problema s govorom. Svi žive u trosobnoj kući nedaleko od Hollywooda.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • grode 14.02.2009.

    Nije ateist, nego autist.

  • ološ 14.02.2009.

    ovaj ima 3 god i ateist je?????????

  • slama 14.02.2009.

    luda

Komentiraj...
Vidi sve komentare