Obavijesti

News

Komentari 7

Majka (33) osmorki nije se seksala već osam godina

Majka (33) osmorki nije se seksala već osam godina
1

Nadya Suleman (33) bila je udana četiri godine, te je imala dva spontana pobačaja. Kaže da na spoj neće bar 18 godina, dok djeca ne odrastu

VIDEO

Nadya Suleman (33), Amerikanka koja je nedavno rodila osmorke, kaže kako na spoju nije bila više od sedam godina, a nije imala spolne odnose već osam godina. S donorom sperme kojom je začela svih 14 djece, Davidom Solomonom, izašla je jedanput u kino, no zaključila je kako ne želi vezu s njim, samo djecu. Kaže i kako ne planira izlaziti na spojeve dok joj najmlađa djeca ne napune 18 godina. S ocem svoje djece čuje se jedanput na godinu, a on potomstvo nikad nije vidio.
- Spojevi? Morala bih biti znimno sebična. Ne mogu održavati društveni život i istodobno biti majka. Samo jedan posto svake večeri da posvetim nekom drugom, nekom strancu, bilo bi pogrešno. Ne mogu nekom drugom ostaviti djecu da se brine za njih dok sam na spojevima - kaže Nadya, koja je '90-ih bila i četiri godine udana za Marcosa Gutierreza, piše The Sun.
Ona je 26. siječnja rodila Jonaha, Noaha, Maliyah, McCaija, Isaiaha, Nariyaha, Jeremiaha i Josiaha. U braku je imala dva spontana pobačaja. Nakon razvoda zaledila je embrije te imala umjetnu oplodnju.
- Na prvom pregledu bilo ih je petero. Na sljedećem, sljedećeg tjedna, šestero, tjedan kasnije sedemero. Molila sam se Bogu da ih ne bude više - kaže žena koja se zbog prijetećih pisama trenutačno skriva. Za ljude koji im prijete kaže kako su mentalno bolesni.
Ostalih Nadyjinih šestero djece su Elijah (7), koji ima poremećaj pozornosti te je hiperaktivan, Amerah (6), Joshua Jacob (5), Aidan (3), koji je autist, i dvogodišnji blizanci Caleb i Calyissa, koji imaju problema s govorom. Svi žive u trosobnoj kući nedaleko od Hollywooda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva. Traje novi sastanak DP-ovaca
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva. Traje novi sastanak DP-ovaca

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...