To je to što me zanima!

Majka (42) u kafiću pala na čašu i iskrvarila iz pazuha

Britanka Sally Feelly nije bila pijana, a prijatelji kažu da je bila savršenog zdravlja. U nesvijesti su ju dovezli u bolnicu i proglasili mrtvom
Vidi originalni članak

Britanka Sally Feelly (42) u ranojutarnjim satima u ponedjeljak pila je s prijateljima u španjolskom gradu Nerja, izgubila je ravnotežu, pala na čašu i iskrvarila iz posjekotine na pazuhu. Navodno je zapela za stol u Costa del Sol baru. Prijatelji i konobari pokušali su zaustaviti krv mokrim ručnicima, no dok je hitna stigla za par minuta, Sally je bila u nesvijesti te je sat vremena nakon dolaska u bolnicu proglašena mrtvom. Majka 14-godišnjaka preselila je prije par godina nakon razvoda te je radila kao frizerka. Prijatelji kažu da je bila zdrava te da nije bila pijana, pa čak ni pripita.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • teaa 21.10.2009.

    i baš me zanima vi tu koje imate djecu hoćete li sa sojim tinejđerima biti do 20te i bdjeti uz njih? Pratiti ih u stopu itd, žena je valjda otišla par dana na odmor, i šta ne smije izić i zabavit se?

  • teaa 21.10.2009.

    koji ste vi jadnici, to se može dogoditi svakome od nas, pa šta da je žena izišla i ima sina od 14 haloooooo 14g to bome nije malo dijete koje ne može biti samo, djeca od 14 g iz manjih mjesta idu u tim godinama u srenju školu i žive SAMI u đačkim domovima.Koje licemjerje, kladi se da je bio muškarc u pitanju da ne bi tako komentirali. Fuj

  • giga2007 21.10.2009.

    Nema sta,sin u kuci,maloljetnik u naludjim godinama,kad mu je najpotrebniji roditelj,a majka u klubovima u 4h ujutro. Primjer nema sta... sramota pisati o ovome!

Komentiraj...
Vidi sve komentare