To je to što me zanima!

Majka (90) i kći (50) hrvale se s provalnicom, uskočio i susjed: Zadržali je do dolaska policije

Iz policije dodaju i kako su 50-godišnja vlasnica kuće u kojoj je izvršena provala te njezina 90-godišnja majka prošle s vidljivim ozljedama na tijelu, međutim, na sreću, ozlijede nisu opasne
Vidi originalni članak

U Maloj Buni kod Velike Gorice uhvaćena je provalnica, nakon što su je savladale 50-godišnja vlasnica kuće u koju je provalila i njena 90-godišnja majka.

Provala se dogodila 6. siječnja u 13.20, a provalnica je kroz zatvorena, ali otključana, vrata ušla u stambenu kuću 50-godišnjakinje koja ju je tom prilikom zatekla, a pritom i pokušala zaustaviti te zadržati u svojem domu do dolaska policije.

No kako se počiniteljica nije dala zaustaviti i pokušavala je pobjeći, 50-godišnjoj vlasnici je u pomoć pristigla njezina majka, 90-godišnja gospođa. Dvije starije gospođe dale su se u jurnjavu za provalnicom, a tom prilikom je došlo do obračuna, natezanja, ali i hrvanja koje je na koncu završilo u dvorištu kuće.

'TRAŽIO PECIVO' VIDEO Pokušao ukrasti novac iz pekare u Splitu pa ga uhvatili. Taj mjesec već imao dvije krađe

Vidjevši potpuno neobičan prizor u dvorištu susjedne kuće, u pomoć je pristigao susjed zahvaljujući kojem je počiniteljica napokon i zadržana na mjestu zločina.

Iz policije dodaju i kako su 50-godišnja vlasnica kuće u kojoj je izvršena provala te njezina 90-godišnja majka prošle s vidljivim ozljedama na tijelu, međutim, na sreću, ozlijede nisu opasne zbog čega su obje odbile liječničku pomoć.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Doktor Kanye 07.01.2022.

    Jednom bu usla u krivu kucu

  • Sokol ga nije volio 07.01.2022.

    "u koju je provalila i njena 90-godišnja majka. "Di si ti učio pisati?

  • debelahladovina 07.01.2022.

    I epilog vjerovatno ... provalnica od prije poznata policiji pustena kuci....

Komentiraj...
Vidi sve komentare