News

Komentari 9

VIDEO Pokušao ukrasti novac iz pekare u Splitu pa ga uhvatili. Taj mjesec već imao dvije krađe

VIDEO Pokušao ukrasti novac iz pekare u Splitu pa ga uhvatili. Taj mjesec već imao dvije krađe

Radnici su vidjeli kako krade novac iz kase pa su ga zaključali dok nije došla policija, priča nam čitatelj koji je upoznat sa slučajem. Policija nam je potvrdila dojavu o provali u nedjelju, no do krađe nije došlo...

Radnici su vidjeli kako krade novac iz kase pa su ga zaključali dok nije došla policija, priča nam čitatelj koji je upoznat sa slučajem o pokušaju krađe u jednoj splitskoj pekari u nedjelju oko 3:50 ujutro.

Dobili smo i dvije nadzorne snimke, jednu od nedjelje gdje je uhvaćen, a drugu od 21. listopada kad je navodno uspio pobjeći s novcem. Prema riječima čitatelja, radi se o istom čovjeku.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Pekarski' lopov u Splitu

- Bilo je tu pet policajaca. Pekara u tom trenutku nije bila otvorena za klijente, već su radnici pekli peciva za jutarnju smjenu. Srećom pa u proizvodnji postoji ekran s nadzornom kamerom gdje su ga radnici mogli vidjeti - kaže nam, dodajući da 21. listopada vlasnici pekare nisu ni znali da su pokradeni sve dok nisu išli pregledavati snimke.

- Tražio je nešto za pojesti, a kad je radnik otišao, uzeo je novac iz kase - opisuje naš sugovornik okolnosti vidljive iz snimke.

Kako nam priča, lopov je u nedjelju pred policijom odustao odnosno vratio novce koje je htio ukrasti, nakon čega su napravili zapisnik i odveli ga u stanicu.

Policija nam je potvrdila dojavu o provali u splitsku pekaru u nedjelju oko 3:50 ujutro, no dolaskom policijskih službenika na teren nije bilo utvrđeno kazneno djelo krađe. Nije se mogla konstatirati ni provala, s obzirom da su vrata pekare bila širom otvorena.

- Dolaskom policijskih službenika 31. listopada u spornu pekaru nije utvrđeno kazneno djelo krađe, ali je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno kako je taj čovjek počinitelj već dva kaznena djela krađe na području Splita u tom mjesecu - rekli su nam iz PU splitsko-dalmatinske.

Najčitaniji članci